Öneri Oyunu Mouse önerisi lazım .

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
935
Selam arkadaşlar,

Ben sora mouse stokları gelmesi bekliyordum sanırım geleceği yok onun için bütçe sıkıntısı yok fps oyunları oynuyorum sensör en üst ve hafif olsun mouse önerir misiniz .

Kullandığım mouse performax Xotran Oyuncu Mouse

Selam arkadaşlar,

Ben sora mouse stokları gelmesi bekliyordum sanırım geleceği yok onun için bütçe sıkıntısı yok fps oyunları oynuyorum sensör en üst ve hafif olsun mouse önerir misiniz .

Hocam alakasız konuyla ama şuan ki mouse dan memnun musunuz ?

Tutuş şekliniz ve el ölçüleriniz nelerdir?

Bunu ve altındaki 4k Hz Dongle alabilirsiniz.

Tutuş şekliniz ve el ölçüleriniz nelerdir?
Fingertip grip , dikey 18cm yatay 9cm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım pro ile max arasında batarya dısında pek fark yok bide gram

Selam arkadaşlar,

Hocam ben yeni Asus rog Keris aldım güzel bence şu an itopyada 750 tl indirimde piyasası 900 ile 1k arası düşünebilirsiniz.65 gr bi agırlıga sahip degiştirilebilir swichleri de var kolay kolay bozulmaz zaten

Hocam ben yeni Asus rog Keris aldım güzel bence şu an itopyada 750 TL indirimde piyasası 900 ile 1k arası düşünebilirsiniz.65 gr bi agırlıga sahip degiştirilebilir swichleri de var kolay kolay bozulmaz zaten
Kablolu düşünmüyorum ya sağol yinede

Hocam bu 4k için bazı pclerde desteklemiyormuş . Benim leptopa destekliyor mu acaba ? İmzamda yazıyor

Son düzenleme:
Kablolu düşünmüyorum ya sağol yinede

Hocam bu 4k için bazı pclerde desteklemiyormuş . Benim leptopa destekliyor mu acaba ? İmzamda yazıyor

Selam arkadaşlar,

Rampage fury Z işinizi görecektir hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,941
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri