Neler Yeni

Öneri Oyunu Mouse önerisi lazım .

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hala kullanıyorum memnunum diyorsun, acaba rival 3ten başka mouse tuttun mu hayatında :D
Arkadaşım ben mouse uzmanı değilim, başka mouse kullandım tabi de senin bu tutumun ne? Hoşuna gitmediyse ben önermiyorum, şunu al daha iyidir de. 12 yaşındasın sanırım?

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşım ben mouse uzmanı değilim, başka mouse kullandım tabi de senin bu tutumun ne? Hoşuna gitmediyse ben önermiyorum, şunu al daha iyidir de. 12 yaşındasın sanırım?
Sizin gibiler yüzünden insanlar yanlış yönlendiriliyor ve kötü seçimler yapıyor. Sen bu öneriyi yapmadan önce mouseler hakkında bilgi sahibi ol yada öneri yapma.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Sizin gibiler yüzünden insanlar yanlış yönlendiriliyor ve kötü seçimler yapıyor. Sen bu öneriyi yapmadan önce mouseler hakkında bilgi sahibi ol yada öneri yapma.
Alakası yok, eğer senin aradığın özellikler belirtilen mouse'da yoksa almazsın zaten. Ben de zamanında sorduğumda Rival 3 ve benzer mouselar tavsiye edildi, Rival 3 aldım ve mutluyum. Kimse zorlamıyor, önerilere bakarsın kafana uyanı alırsın.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Alakası yok, eğer senin aradığın özellikler belirtilen mouse'da yoksa almazsın zaten. Ben de zamanında sorduğumda Rival 3 ve benzer mouselar tavsiye edildi, Rival 3 aldım ve mutluyum. Kimse zorlamıyor, önerilere bakarsın kafana uyanı alırsın.
Bak son kez anlatıyorum, adamın bütçesi yüksek. Fps oyunları oynuyor, ve önerdiğin mouse Lod sorunu olan bir problem. Kendim bizzat rival 3ü bir süre kullandım ve bir daha yüzüne bakmamak üzere kullanmayı bıraktım. Kablosu çok ince ve parakord değil, yüzeyi mat değil ve bu tutuş açısından rahatsızlık veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha sayacağım bir sürü şey var. Ama gelip de sürekli bEn kUllAnIyOrum mEmNuNuM demeye gerek yok. Sensörü leş, optikleri çabuk bozuluyor ve çift tıklama gibi sorunları var.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bak son kez anlatıyorum, adamın bütçesi yüksek. Fps oyunları oynuyor, ve önerdiğin mouse Lod sorunu olan bir problem. Kendim bizzat rival 3ü bir süre kullandım ve bir daha yüzüne bakmamak üzere kullanmayı bıraktım. Kablosu çok ince ve parakord değil, yüzeyi mat değil ve bu tutuş açısından rahatsızlık veriyor.

Daha sayacağım bir sürü şey var. Ama gelip de sürekli bEn kUllAnIyOrum mEmNuNuM demeye gerek yok. Sensörü leş, optikleri çabuk bozuluyor ve çift tıklama gibi sorunları var.
Hocam adam bütçesi yüksek olduğunu ilk mesajda bildirmemiş ben de ona göre cevap verdim, dediğin hiçbir sorunu da ben tecrübe etmedim, yoktur demiyorum vardır bazılarında belki, zaten bu mouse'u alacak olan biri de araştırıp sorunlarını görür herhalde ona göre alır. Doğru mouse konusunda uzman değilim o zaman tavsiye vermem. Popüler olduğu için değil kendim kullandığım ve memnun olduğum için önerdim diyorum, he sende başta bunları söylesen zaten hiç uzamazdı mevzu, iyi forumlar.

Ferhelm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ferhelm
Instagram
FerhelmEdits
Steam
Ferhelm0
Discord
ferhelm

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
bana 1500 TL civarı bir tane beyaz kablosuz önerir misin?

Ferhelm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ferhelm
Instagram
FerhelmEdits
Steam
Ferhelm0
Discord
ferhelm
Ara bütçedesin biraz sonra atayım.
olur.

hocam dungle ı baska biryerden bulamaz mıyız.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
olur.

hocam dungle ı baska biryerden bulamaz mıyız.
Neden hocam zaman sıkıntınız mı var? Dongle başka yerde var mı bilmiyırum ama 1700'e 2k hz mouse var ama siyah

Ferhelm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ferhelm
Instagram
FerhelmEdits
Steam
Ferhelm0
Discord
ferhelm
Neden hocam zaman sıkıntınız mı var? Dongle başka yerde var mı bilmiyırum ama 1700'e 2k hz mouse var ama siyah
hocam valla hem zaman hemde aliexpress hosuma gitmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,770
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom