Bayramdurmus
80+ Bronze
Normal ben 90x40 kullandığım için bana göre küçük güzel ürünler seçmişsinMousepad oyun oynanmıcak kadar küçük değil deme ideal
Normal ben 90x40 kullandığım için bana göre küçük güzel ürünler seçmişsinMousepad oyun oynanmıcak kadar küçük değil deme ideal
Hocam amazondan ilk defa sipariş vericem kimlik no istiyor yazmama gerek var mıNormal ben 90x40 kullandığım için bana göre küçük güzel ürünler seçmişsin
Yaz hocam yurt dışından geliyor gümrükten geçmesi için bilgiler gerekir yaz zarar gelmezHocam amazondan ilk defa sipariş vericem kimlik no istiyor yazmama gerek var mı
Mavi bi ayrı güzel duruyormuş memnun musunuz hocam bende mavi sipariş verdim 1 hafta oldu hala kargoya veremediler
çok memnunum ama 4k dongle ile şarj baya hızlı bitiyor tek problem o bilginiz olsunYaz hocam yurt dışından geliyor gümrükten geçmesi için bilgiler gerekir yaz zarar gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mavi bi ayrı güzel duruyormuş memnun musunuz hocam bende mavi sipariş verdim 1 hafta oldu hala kargoya veremediler
4k dongle pek artısı olmuyor hocam o yüzden ben onsuz sipariş verdim bekliyorum dongle ile dediğiniz gibi şarjı çok hızlı tüketiyor her marka da var buçok memnunum ama 4k dongle ile şarj baya hızlı bitiyor tek problem o bilginiz olsun