fayuk_w
80+ Bronze
mükemmel mouse oneririmVgn dragonfly f1 pro
mükemmel mouse oneririmVgn dragonfly f1 pro
Zaten yok sensör aynı mcu aynı batarya olarak m800 daha iyidir onu göremedim o yüzden bir şey demiyorum genel olarak aynıLink atabilir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya bütçe sorun değil abi çok fark yok demiş bence de çok fark yoksa 1 k para da boş
Link atabilir misiniz
Ya bütçe sorun değil abi çok fark yok demiş bence de çok fark yoksa 1 k para da boş
Tutuş tipinize göre seçmek çok daha doğru olur aslında. Tutuş sekliniz nedir ? Onun dışında arada sensör ve mcu dışında farklarda var. Hem teknik açıdan hem de malzeme kalitesi olarak.Link atabilir misiniz
ClawTutuş tipinize göre seçmek çok daha doğru olur aslında. Tutuş sekliniz nedir ? Onun dışında arada sensör ve mcu dışında farklarda var. Hem teknik açıdan hem de malzeme kalitesi olarak.
O zaman amazon primeyle m800 ultra tercih edilebilir.
Dongle almama gerek var miO zaman amazon primeyle m800 ultra tercih edilebilir.
Gerek yok pek hissetmezsin ve fazla şarj tüketir pek bi artısı olmazDongle almama gerek var mi
Teşekkür ederim alacam iyi günler dilerimGerek yok pek hissetmezsin ve fazla şarj tüketir pek bi artısı olmaz
Yanlış anlamayın ama pişman olmam deme nede olsa öğrenciyim fiyat yüksek birazO zaman amazon primeyle m800 ultra tercih edilebilir.
Hocam peki bu mousepad nasıl https://www.amazon.com.tr/Klasse-Lo...d&qid=1714730549&sprefix=klass,aps,297&sr=8-3Gerek yok pek hissetmezsin ve fazla şarj tüketir pek bi artısı olmaz
Rica ederim hayırlı olsun pişman etmez bende uzun arayışlar sonucu bunu aldım kullananlar memnun şans işi bozuk çıkmazsa problem yok mouse pad çok iyi çoğu kişinin de önerisi bu ufak mouse pad kullanabilsem bende bunu alcaktımTeşekkür ederim alacam iyi günler dilerim
Yanlış anlamayın ama pişman olmam deme nede olsa öğrenciyim fiyat yüksek biraz
Hocam peki bu mousepad nasıl https://www.amazon.com.tr/Klasse-Longteng-Special-480x400x4-Sports/dp/B09SYCNZMJ/ref=mp_s_a_1_3?crid=U9Y0HMV8GAJ8&dib=eyJ2IjoiMSJ9.XfLz98LANecuL2t6iuonVeOCg5AhE2wE_RwTzt-W0TyifCX6WAvZsGDshlQ8Yt3RPkhom4HI44VgMTT0OoXXfFF1CMpMj72wt9brzBjaZ7g498Kxtq9ahJoLGS_A1vhGjgO5n5lAnIQW1GY6sWylQytxZS_OiCdTosJwDb8_VNrMN68xAibAhE4x9-xMH7b68SVSQNdEzyNbfbtqQ6ZknfhphA5RBReqlZ2SGo3jYEQX-4Go-sDyvawevqMl7_P0hZUl75BhhoiG6bqw83q470h4tEW-xZJ0SnJz924MjXQ.TX0Ym-zotZpBklH7HxcOK38n0LA3L80YZsVeSavjtN8&dib_tag=se&keywords=klasse+mousepad&qid=1714730549&sprefix=klass,aps,297&sr=8-3
Nasıl yani bozuk çıkma ihtimali var mıRica ederim hayırlı olsun pişman etmez bende uzun arayışlar sonucu bunu aldım kullananlar memnun şans işi bozuk çıkmazsa problem yok mouse pad çok iyi çoğu kişinin de önerisi bu ufak mouse pad kullanabilsem bende bunu alcaktım
Hayır tabi ki ama elektronik ürün 1000/1 ihtimal de olsa olabilirNasıl yani bozuk çıkma ihtimali var mı
Mousepad oyun oynanmıcak kadar küçük değil deme idealRica ederim hayırlı olsun pişman etmez bende uzun arayışlar sonucu bunu aldım kullananlar memnun şans işi bozuk çıkmazsa problem yok mouse pad çok iyi çoğu kişinin de önerisi bu ufak mouse pad kullanabilsem bende bunu alcaktım