Kablosuz mouse önerisi

Link atabilir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya bütçe sorun değil abi çok fark yok demiş bence de çok fark yoksa 1 k para da boş
Zaten yok sensör aynı mcu aynı batarya olarak m800 daha iyidir onu göremedim o yüzden bir şey demiyorum genel olarak aynı

Link atabilir misiniz

Ya bütçe sorun değil abi çok fark yok demiş bence de çok fark yoksa 1 k para da boş

Link atabilir misiniz

Tutuş tipinize göre seçmek çok daha doğru olur aslında. Tutuş sekliniz nedir ? Onun dışında arada sensör ve mcu dışında farklarda var. Hem teknik açıdan hem de malzeme kalitesi olarak.

Gerek yok pek hissetmezsin ve fazla şarj tüketir pek bi artısı olmaz
Teşekkür ederim alacam iyi günler dilerim

O zaman amazon primeyle m800 ultra tercih edilebilir.
Yanlış anlamayın ama pişman olmam deme nede olsa öğrenciyim fiyat yüksek biraz

Gerek yok pek hissetmezsin ve fazla şarj tüketir pek bi artısı olmaz
Hocam peki bu mousepad nasıl https://www.amazon.com.tr/Klasse-Lo...d&qid=1714730549&sprefix=klass,aps,297&sr=8-3

Son düzenleme:
Rica ederim hayırlı olsun pişman etmez bende uzun arayışlar sonucu bunu aldım kullananlar memnun şans işi bozuk çıkmazsa problem yok mouse pad çok iyi çoğu kişinin de önerisi bu ufak mouse pad kullanabilsem bende bunu alcaktım

Rica ederim hayırlı olsun pişman etmez bende uzun arayışlar sonucu bunu aldım kullananlar memnun şans işi bozuk çıkmazsa problem yok mouse pad çok iyi çoğu kişinin de önerisi bu ufak mouse pad kullanabilsem bende bunu alcaktım
Nasıl yani bozuk çıkma ihtimali var mı

Mousepad oyun oynanmıcak kadar küçük değil deme ideal

Deathadder V2 Pro kullanıyorum gayet memnunum, ergonomik, yeterince hafif, malzeme kalitesi iyi.

Geri