commander
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
dün akşam E-YOOSO Z11 klavyesini sipariş verdim ve fark ettim ki 7 yıldan beri kullandığım Everest Sgm-x9 mouse artık ömrünü fazlasıyla tüketti. tekerleği aşağı kaydırsam yukarı,yukarı kaydırsam aşağı kaydırmaya başladı vs vs...
150-200tl ye böyle fp olacak şekilde bir mouse öneriniz var mı? bütçe sıkıntısı çektiğimden değil ama çok büyük bi oyuncu değilim günde 2-3 maç lol oynarım sadece o yüzden pek bi para ödeyesim yok açıkçası. ama güzel bir ürün vardır 40-50tl pahalıdır onu alabilirim problem değil. tek kriterim çok ağır olmasın hatta mümkünse hafif bir şey olsun ve gürültülü bir tıklama sesi olmasın.
bunları buldum kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ? performax iyi gibi geldi bana açıkçası
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
150-200tl ye böyle fp olacak şekilde bir mouse öneriniz var mı? bütçe sıkıntısı çektiğimden değil ama çok büyük bi oyuncu değilim günde 2-3 maç lol oynarım sadece o yüzden pek bi para ödeyesim yok açıkçası. ama güzel bir ürün vardır 40-50tl pahalıdır onu alabilirim problem değil. tek kriterim çok ağır olmasın hatta mümkünse hafif bir şey olsun ve gürültülü bir tıklama sesi olmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunları buldum kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ? performax iyi gibi geldi bana açıkçası

Performax Xadran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax Xadran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xadran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 189,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Lunatic Sparrow RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lunatic Sparrow RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lunatic Sparrow RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 239,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Hytech HY-X6 Story Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hytech HY-X6 Story Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Hytech HY-X6 Story Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 189,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme: