Rival 3Selam arkadaşlar,
Ben sora mouse stokları gelmesi bekliyordum sanırım geleceği yok onun için bütçe sıkıntısı yok fps oyunları oynuyorum sensör en üst ve hafif olsun mouse önerir misiniz .
Kullandığım mouse performax Xotran Oyuncu Mouse
Pixart PAW3335hangi sensör kullanıyor o
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan.
Bu bütçeye rampage fury z düşük kalırdı. İyi seçim
İlk defa duydum hocam bilmiyorum.Kablolu düşünmüyorum ya sağol yinede
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu 4k için bazı pclerde desteklemiyormuş . Benim leptopa destekliyor mu acaba ? İmzamda yazıyor
Yok gibi dostum hayırlı olsun tekrardanArkadaşlar fare geldi hepinize teşekkürler.
4k şeyi de bağladım sürücüler vs güncelledim var mı yapılcak bişi acaba
PUAHAHDHKAMFOAKFPALPWLFPAKFPAMPGLAPFLSŞFLLŞ2ŞPJR2P2JTĞT2JĞT2JŞ2GNLF2PN2TPNPT2PN2TPN2TPN2TPT2NP2TNPNT2PN2TPN2TPN2TPNT2PNT2PN2TPPN2TPN2TPNT2PN2TPJ2TPJĞ2TPN2TPN2TPN2TPJ2TPBR2Rival 3
Ben kullanıyorum ve memnunum kardeş, sıkıntı mı var?PUAHAHDHKAMFOAKFPALPWLFPAKFPAMPGLAPFLSŞFLLŞ2ŞPJR2P2JTĞT2JĞT2JŞ2GNLF2PN2TPNPT2PN2TPN2TPN2TPT2NP2TNPNT2PN2TPN2TPN2TPNT2PNT2PN2TPPN2TPN2TPNT2PN2TPJ2TPJĞ2TPN2TPN2TPN2TPJ2TPBR2
Kötü, Lod sorunlu, arkadaş kablolu istemiyor. Şu rival gibi gereksiz mouseleri kafanıza göre öve öve ünlü ettiniz. Sana güzel bir mouse vereyim dene bakalım rival 3 ve onun gibi mouselere bir daha bakacak mısın?Ben kullanıyorum ve memnunum kardeş, sıkıntı mı var?
Tamam öner bakalım. Led sorunlu değil bu arada, sıkıntısız çalışıyor. İlk mesajında kablosuz istiyorum dememiş + kullandığı mouse da kablolu zaten. Bu arada kötü niyetli değilse kimse memnun olmadığı mouse'u önermez, millet öneriyorsa bir bildiği var demek ki, ben kullanıyorum memnunum.Kötü, Lod sorunlu, arkadaş kablolu istemiyor. Şu rival gibi gereksiz mouseleri kafanıza göre öve öve ünlü ettiniz. Sana güzel bir mouse vereyim dene bakalım rival 3 ve onun gibi mouselere bir daha bakacak mısın?
Hala kullanıyorum memnunum diyorsun, acaba rival 3ten başka mouse tuttun mu hayatındaTamam öner bakalım. Led sorunlu değil bu arada, sıkıntısız çalışıyor. İlk mesajında kablosuz istiyorum dememiş + kullandığı mouse da kablolu zaten. Bu arada kötü niyetli değilse kimse memnun olmadığı mouse'u önermez, millet öneriyorsa bir bildiği var demek ki, ben kullanıyorum memnunum.