Yardım 2 bin TL fare önerisi

VXE R1 Pro.
Darmoshark M3S Pro.
Ajazz 159Pro.
Logitech G PRO
bu mouseleri almani onermem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. el olurmu illa 0 mı istiyorsun
gg pro gayet ıyı mouse hocam ıkıncı el yakalarsa 1500-2k alınır bence

VXE R1 PRO derim MAD R modelini kullanıyorum. her anlamda çok memnunjm sadece bataryası yetmiyor.

VXE R1 PRO derim MAD R modelini kullanıyorum. her anlamda çok memnunjm sadece bataryası yetmiyor.
Bende VXE düşünüyorum ama bataryayıda düşünürsek darmonshark daha iyi bir seçenek gibi

Bende VXE düşünüyorum ama bataryayıda düşünürsek darmonshark daha iyi bir seçenek gibi
Batarya eğer sizin için sorun ise tabii ki de darmoshark seçebilirsiniz.

Batarya eğer sizin için sorun ise tabii ki de darmoshark seçebilirsiniz.
Şimdi göz önüne getirsek VXE yi Darmoshark tan 2 kat daha fazla şarj etmek anlamına geliyor. şarj etmek sorun değil, ama bu pilin Darmoshark'a göre fazladan lityum pilin aşınması anlamına geliyor. Bu yüzden Darmoshark daha mantıklı olabilir, zaten baktığımdada pek bir farklılık yok teknik donanım kısmında

Wraith bazı modelleri satıyor. Fantech bilindik marka bizim ülkemizde fazla bilinmiyor.
Kafam çok karışık ama Fantech alacağım gibi duruyor Darmoshark daha kötüymüş diye duydum

darmoshark malzeme kalitesi açısından üzebilir stok olsa zenıth pro al diycem de yok

Kafam çok karışık ama Fantech alacağım gibi duruyor Darmoshark daha kötüymüş diye duydum
fantechde eskı model

darmoshark malzeme kalitesi açısından üzebilir stok olsa zenıth pro al diycem de yok

fantechde eskı model
Darmoshark ın sorunları 2023 modeli için geçerliymiş şidmi daha düzgün ve sorunlarından arındırılmış olarak yenilenmiş

Öncelikle selam dostlar. Son 1 haftadır günlerce mouse bakıyorum ama aklım sürekli karışıyor. En iyisi bir konu daha açayım ve buna bir karar vermek istiyorum.
İlk önce bütçem 2 bin. Daha fazla çıkamam.
Tutuşum ise palm grip. Mouse a yapış yapış her yerine dokunmayı seviyorum. En küçük ayrıntısına bile takılıyorum o yüzden simetri olması benim için önemli.
Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 3. en az 5 yıldır kullandığım için bu tür mouse a kullanmaya alışığım.

Aklımda birkaç mouse var.
Furylevel Z1.
VXE R1 Pro.
Darmoshark M3S Pro.
Ajazz 159Pro.

İkinci el sitelerdede uygun fiyata Logitech G PRO veya SteelSeries Aerox 5 gibi mouselarda bakıyorum ama sanırım o imkansız.

Ajazz için ise, mouse güzel ama garantisi yok. Ayrıca yurt dışından alırsam ya bozuk çıkarsa endişesinden o topa hiç girmeyeceğim. Furylevel için ise o sol ve sağ Click'leri beni rahatsız eder gibi hissediyorum.

Bundan hariç bir mouse öneriniz varsa tabii söyleyebilirsiniz.

Ve son olarak mouse olarak üst düzey beklentim yok. Yani 8 bin Hz, dongle falan uğraşmama gerek yok. Oyun oynamayı neredeyse bıraktım ve tryhard bir oyuncu değilim o yüzden 1000Hz yeterli bana, ha tabii bilgisayarımın gücü yetiyorsa neden olmasın, aşağıya sistemimi yazıyorum bundan fazla Hz bu sistem kaldırır mı?

Ryzhem 5 5500/
Gigabyte B450M-H /
XFX RX 570 4 GB /
Team Vulcan 8x2GB 3200mhz/
Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 ssd/
Kingston A400 120 GB /
Xigamatek 600W 80+ /
2 tane 500 GB hard disk./
Tamam

Son düzenleme:
Şimdi göz önüne getirsek VXE yi Darmoshark tan 2 kat daha fazla şarj etmek anlamına geliyor. şarj etmek sorun değil, ama bu pilin Darmoshark'a göre fazladan lityum pilin aşınması anlamına geliyor. Bu yüzden Darmoshark daha mantıklı olabilir, zaten baktığımdada pek bir farklılık yok teknik donanım kısmında
O zaman darmoshark alabilirsiniz hocam, hayrını görün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,572
Üyeler
184,478
Son üye
Makreyal
Geri