GrrBzl 80+ Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 212 Reaksiyon skoru 56 Çarşamba, 14:07 Konu Sahibi Konu Sahibi #53 asparagas yazmış: anladım teşekkür ederim ben de a9 plus düşünüyorum da kararsız kaldım Devamı için tıklayın... Malzeme kalitesi ve scrool tuşu mchosenin daha iyi demişlerdi hocam. Ben de onların yalancısıyım
asparagas yazmış: anladım teşekkür ederim ben de a9 plus düşünüyorum da kararsız kaldım Devamı için tıklayın... Malzeme kalitesi ve scrool tuşu mchosenin daha iyi demişlerdi hocam. Ben de onların yalancısıyım
yusufxx1 80+ Katılım 7 Ekim 2025 Mesajlar 399 Reaksiyon skoru 81 Çarşamba, 14:11 #54 GrrBzl yazmış: Malzeme kalitesi ve scrool tuşu mchosenin daha iyi demişlerdi hocam. Ben de onların yalancısıyım Devamı için tıklayın... Mchose kullanıyorum ve öneririm kesinlikle mchose al ama 4k hzde takılmalar yaptı bende 2kda kullanıyorum
GrrBzl yazmış: Malzeme kalitesi ve scrool tuşu mchosenin daha iyi demişlerdi hocam. Ben de onların yalancısıyım Devamı için tıklayın... Mchose kullanıyorum ve öneririm kesinlikle mchose al ama 4k hzde takılmalar yaptı bende 2kda kullanıyorum