Arama sonuçları: *

1. Ghoul

Kablosuz Mouse Önerisi

20 cm el arkadaşım için mouse önerisi yapabilecek varmı benim 18cm m800 pro kullanıyorum onu alsa küçük gelir diye düşünüyorum bütçe max 1,5k kablosuz yoksa 20cm uygun kabloluda olur yorumlarınızı bekliyorum
  2. Ghoul

AJAZZ AJ139 Pro Alınır mı ?

Beyler kablosuz mouse almak istiyorum ama amazonda olursa daha iyi olur benim için. Bu mouse trdeki hangi mouse a denktir ? Örneği M3S gibi Delux m800 pro gibi mouse lar ile karşılaştırırsak ? Alınabilir mi ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim
  3. Ghoul

Bu Site Güvenilir mi ? Kablosuz Mouse Alınır mı ?

Beyler linkteki M800 Pro kablosuz mouse bu siteden alınır mı ? Fiyatı nasıl sizce veya kablosuz mouse önerisi yaparmısınız 800-1600 tl arası. https://shop.connectgame.com.tr/products/delux-m800-pro-kablosuz-ultra-hafif-gaming-mouse-paw3395-beyaz-extra-paket
  4. Ghoul

1000-1600 TL Kablosuz Mouse Önerisi?

Arkadaşlar 1-1.5k civarlarında alırsam üzülmeyeceğim mouse önerisi yaparmısınız ? sitede güvenilir olursa sevinirim. Geçen connect gameden m800 pro alacaktım güvenemediğimden alamadım arayan ulaşamıyor adamlara. Ona göre güzel üzmeyecek mouse önerirseniz sevinirim
  5. Ghoul

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ LAZIM

Beyler 800-1500 bandında kablosuz mouse bakıyorum. M800 pro gördüm çok beğendim tasarımını falan ama elime küçük mü gelir nasıl bilemedim.Fingertip Grip tutuyorum bazende palm elim normale göre büyük ama çok değil. Bide Connect gamede 1000 tl sanırım mouse amazonda 1600 e fln geliyor. +600 daha...
  6. Ghoul

Kablosuz Mouse Önerisi

700-1500 Tl bandında kablosuz mouse önerisi yaparmısınız arkadaşlar ? Kablolu bunu al pişman olmazsın dediğiniz varsa oda olur. Forumda sürekli connect game in farelerini görüyorum ordan M800 Pro yu aşırı beğendim ama siteye güvenemiyorum alınır mı bilemedim. Linklerinizi bekliyorum.
Geri