Arama sonuçları: *

1. rxsy

VXE R1 Pro Max vs VGN Dragonfly F1 Pro

Öncelikle iyi formumlar bu iki fare arasında kaldım. Hangisi almak mantıklı olur. Fareyi claw tutuş şeklinde tutuyorum. Sürekli para harcıyan biri değilim bir kere alıp uzun süre kullanmak istiyorum şimdiden teşekkürler...
  2. rxsy

Öneri 2000tl mouse önerir misiniz?

aklımda 2 tane model var biri vxe r1 pro VGN Dragonfly F1 Pro ya da düz F1 Hangisi mantıklı veya önerileriniz nelerdir
  3. rxsy

Sipariş vericem son olarak bakarmısınız iyi midir?

vxe r1 alıcam iyi midir?
  4. rxsy

Yardım Mouse alırken hz ne kadar önemli

bazıları hz çok önemli diyor bazıları değil diyor nedir bunun doğrusu ona göre mouse alıcağım 1733056315 bir de ben vxr1 se + almayı düşünüyorum iyi midir?
  5. rxsy

Öneri Furylevel Z1 alınır mı?

bütcem 1500 tl gibi biraz bakındım bu mouse buldum sizce nasıldır g203 kullanıyorum aktif olarak beni memnun eder mi?
  6. rxsy

2k altı mouse önerirmisinz oyun için

valo cs gibi oyunlar oynuyorum ve mouse lazım şuan g203 kullanıyorum ve oldukca ağır hissettiriyor hafif olsun istiyorum 60 gr altı gibi ve özellikle kablosuz olmasını istiyorum
  7. rxsy

Öneri Oyun için mouse önerir misiniz?

hafif bir masue arıyorum 60gr altı gibi 4k hz civarında olursa iyi olur bütce 1.5 2k gibi ama yükselebilir siz önerin yeter 1732034060 aklımda aslında bir masue var ajazz aj199 iyi midir?
  8. rxsy

Yardım Ajazz AJ139 pro x superlıght alınır mı?

sorum başlıkta olduğu gibi alınrımı iyi midir? hem artı hem eksi yönleri nelerdir memnun kalırmıyım
  9. rxsy

AJAZZ AJ159PRO alınrımı biligendirirmisiz

sorum başlıkta almayı düşünüyorum hakkında hiç bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz
  10. rxsy

Temudan veya genel kablosuz mouse önerir misiniz?

2k civarı mouse arıyorum kablosuz olması önemli oyun oynuyacağım valorant cs gibi
Geri