Arama sonuçları: *

1. loewry

8000hz mouse valorant

Beyler mousemi 4000hz de kullanıyorum, başka bir forumda monitörüm 380hz ve işlemcim iyi olduğu için 8000hz de kullanmanın faydasını göreceğimi söyledi biri, cidden böyle bir şey var mı? Sarjı çok yiyor diye 4k da kullanıyorum açıkçası
  2. loewry

Yardım Lamzu maya x driver indirmelimiyim

beyler mousenin lamzu aurora uygulamasını indirdim ordan ayar yapabiliyorum, fakat burada sürümü ile ilgili bir şey var bunu indirmeme gerek var mı?
  3. loewry

Mousede ağırlık farkediyor mu?

Beyler 80 gr lık g pro wirelessten 47gr olan lamzu maya x geçtim daha ulaşmadı. Merak ettiğim bir durum var. Daha hafif olması oyundaki sensimi etkiler mi? Veya daha yeni skatez falan. Örnek şuan 1600 dpi 0.15 oynuyorum. Muhtemelen hızlı gelecek ve düşürmem gerekecek 0.135 e falan
  4. loewry

Lamzu maya x aldım gpx 2 den vazgeçtim

gpx 2 alacaktım fakat g pro wirelessden farklı bir mouseye geçmek istedim, lamzu maya x aimlabs version aldım. 8k hz de kullanacağım yada 4k hz de, Sizce mantıklı mı gpx 2 yerine aldım, param var ama gereksiz buldum şahsen birde aimlabs seviyorum
  5. loewry

Lamzu maya x de bu özellik var mı?

Beyler yt de videosunu gördüm ünlü bir valo yayıncısı bayada yüksek sıralama mouseyi dümdüz yana kaydırınca eğimsiz düz çizgi çekiyor yani aimi kafa hizasından kaçırmıyor gibi bir şey. line ripple correction deniyor sanırım bu ayara. Tabi adam videoda angle snapping ayarını artırınca oluyor...
  6. loewry

Öneri Lamzu Maya X aimlabs version

Beyler g pro wirelessten geçeceğim, bütçe sınırım yok, e spor tarzı oyunlar oynuyorum, valorantta profesyonel sayılacak seviyede sıralama kasıyorum amacım o yani. Shapeyi çok bozmak istemiyorum o yüzden farklı boyutlamalar istemiyorum deliklide istemiyorum. Aimlabsta baya vaktim olduğu için...
  7. loewry

Öneri Viper v3 pro vs gpx 2

Beyler değişiklik olsun diye v3 pro alayım diyorum daha iyi diyorlar. Şuan g pro wireless var, gpx 2 den mi devam etsem?
  8. loewry

Viper v3 pro vs lamzu maya x vs gpx süperlight 2

Beyler g pro wirelessden geçmeyi düşünüyorum. 8k hz ve sağlam bir malzemesi olan seri almak istiyorum. bütçe sınırım yok, en sağlam ürün hangisiyse onu arıyorum. şahsi düşüncem gpx2 veya mayax alternatif olarak wl ying cf stok bekleyebilirim
  9. loewry

Hybrid vs speed mousepad

şuanda kullandığım mousepadde hybrid yapıya sahip, düşük sens valorant oyuncusuyum. Hangisi daha mantıklı bu durumda? kontrol için hybrid daha iyi sanırım
  10. loewry

Mouse değişeyimmi sizce?

beyler elimde 2-3 yıl önce aldığım g pro mouse var. 1000 hz ve artık sanki yıpranmaya başladı üst yüzü falan elimde kontrol edemiyorum gibi. G pro x süperlight 2 geçmeyi düşünüyorum. çok gereksiz bir masraf mı olur? 8k hz birde sanırım Rectilinear ve ripple correction gibi e spor oyunlarda...
  11. loewry

Truemove olayı nedir?

internette bi video gördüm adam mousenin bir ayarını açıyor mouseyi yana kaydırınca aynı hizada gidiyor aim kaymıyor pek yani. bunun fps oyunlarında etkisi olduğunu söylüyor, steelseriesin aerox mousesi sanırım. böyle bir şey var mı? benim mouse g pro x süperlight
  12. loewry

Öneri Asus tuf gaming m3 gen 2

Arkadaşım çokta profesyonel oynayan biri değil. Laptop mousesi kullanıyor yani. Düşük bütçeli f/p arıyor. biraz baktığımdada en ucuzlardan tuf gaming m3 gen 2 bulduk. Bu fiyata bundan iyisi varmıdır? bütçesi 500-700 arası
  13. loewry

Yardım Yüksek hz düşük fps almak

Merhabalar kısaca anlatmak istediğim ben ağırlıklı olarak valorantta sıralama kasan prof seviyede birisiyim 380hz geçeceğim bu yüzden. Valoranttada rahatlıkla 400+fps alıyorum. Benim gözüm alışacak tabi bu akıcılığa. Eğerki nadirende olsa bir hikayeli oyun oynasam orada 100fps alsam bu yavaşlık...
  14. loewry

Yardım Mousepad nasıl düzleştirilir

Yeni mousepad sipariş ettim. Eğik veya böyle bazı yerleri tümsek gibi dalgalı dalgalı oluyor. Çok rahatsız ediyor oyunlarda vb. Ne ile dümdüz edebilirim?
Geri