Arama sonuçları: *

1. yakha

1k-2k kablosuz mouse önerisi

arkadaşlar mouse arıyorum pilli olmasın kablosuz uzun sürece kullanabileceğim bir mouse lazım. oyun oynayacağım çoğunlukla.
  2. yakha

Mouseta ki bu şey normalmi?

arkadaşlar daha yeni aldım mouseu prime mini wireless. scroll tuşuna basınca yana doğru basıyo gibi. elinde bu seriden mouse olan varsa bakabilirmi? https://streamable.com/n4j1ps
  3. yakha

Steelseries prime mini wireless Alınır mı?? (1400TL)

Arkadaşlar elimde 1400tl bütçe var üstüne çıkamamam ve klavyemde Apex 3 aynı marka memnunum o nedenle yine aynı marka almak istedim sizce Alınır mı?? Kronik sorunu varmı? Bluetooth olmaması sorunmu?
  4. yakha

mouselarda bluetooth önemlimi?

arkadaşlar prime mini wireless almayı düşünüyorum ama bluetooth yok sadece dongle var bu bir sorunmu? ayrıca bu mouse şarj edilebilirmi?
  5. yakha

Steelseries prime mini wireless alınır mı?? üretimi hala devam ediyormu?

arkadaşlar bu mouseu almayı düşünüyorum alınır mı?? şarj edilebilirmi? üretimi devam ediyormu çünkü sitesinde yanında stokta yazmıyor fakat diğer mouselarda yazıyor.
  6. yakha

aerox 3 wired vs furylevel z1

arkadaşlar ikisi arasından hangisi alınır?
  7. yakha

Furylevel z1 alınır mı??

arkadaşlar almayı düşünüyorum alınır mı? sizce daha önce alan varmı kronik sorunu takılması kenarlarından falan bastırınca ses yapıyormu? ayrıca mcu suna kötü diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
  8. yakha

2.el mouse önerisi (1100tl)

arkadaşlar bütçem max 1100 civarı kablosuz olmalı.
  9. yakha

Furylevel z1 alınır mı??

arkadaşlar bu mouse u alan varmı? kalitesi nasıl? gıcırdıryormu sıkarken vs? bluetooth ve dongle bağlantısında kopma takılma vs varmı? ayrıca başka sorunlarıda varmı?
  10. yakha

Furylevel Z1 alınır mı??

arkadaşlar bir tane youtuberin ürettiği bir mousemuş güzel duruyor mouse sizce alınır mı?? ilerde bir sorun yaratırmı? bağlantı sorunları yaşarmıyım yada başka sorunlar?
  11. yakha

Steelseries prime alınır mı??

arkadaşlar mouse arıyorum ve buna karar kılmak üzereyim fakat alınır mı?? kronik sorunu varmı? (scroll sorunu vs) fiyatına değermi? micro usb olması sorun yaratıyormu? ben şuan logitech g102 kullanıyorum fakat hazır elimde para varken yeni bir mouse almak istiyorum. ama aklımda şöyle birşeyde var...
  12. yakha

Steelseries Prime+ alınır mı??

arkadaşlar mouse arıyorum ve bunu gördüm prime plus alınır mı?? veya bu paraya yada bu para civarına daha iyisi varmı? girişin micro usb olması büyük bir sorunmu?
  13. yakha

800tl ye 2.el Logitech g305 alınır mı??

arkadaşlar birtane g305 buldum sarı sitede fiyatı 800 bi kere denemek için açıldığını söyledi sahibi mayıs ayında alınmış sizce alınır mı??
  14. yakha

SS prime+ Wired vs Logitech G305 Wireless vs Aerox 3 Wired

arkadaşlar bu üç mouse arasında kaldım prime+ alırsam sıfır alacağım g305 alırsam ikinci el temiz bulacağım aerox 3 alırsam sıfır almayı düşünüyorum ama ikinci elde olabilir. sizce bu üç mouse arasından hangisi ve hepsinin sıfırı olsa arasından hangisi alınır?
  15. yakha

VXE R1 SE VS AEROX 3 WİRELESS

Arkadaşlar 2 mouse arasında kaldım. Aerox 3 Wireless'i ikinci el alacağım eğer sıfır almak istersem param kabloluya yetiyor. Sizce bu iki mouse arasından hangisi alınır? Ayrıca...
  16. yakha

Bu mouse alınır mı??

Arkadaşlar merhaba ben yeni mouse a geçmek istiyorum bu model arkadaşımdsda var güzel gibi ve altında ekran olması hoşuma gitti fakat bu fiyat normal mi kendi sitesinde 89 Euro gibi bir fiyata satılıyor o yüzden içim rahat etmedi sizce güvenilir mi? ürün gerçekmi ve prime plusmıdır orijinalmidir...
  17. yakha

Bu mouse alınır mı??

arkadaşlar trendyolda böyle bir mouse buldum steelseries sitesinde 89 euro fakat trendyolda 629tl ve alanda varmış sizce iyi midir? güvenlimidir eğer doğruysa almak istiyorum şuanki mouseum razer viper mini sizce geçilirmi...
Geri