2.4 ghz bluetooth a göre daha iyi zaten. Oyun için bluetooth önerilmiyor zaten gecikme olur. Bütçeyi 1600 e kadar çıkarabilirsen Darmoshark m3 veya VXE R1 öneririm.arkadaşlar prime mini wireless almayı düşünüyorum ama bluetooth yok sadece dongle var bu bir sorunmu? ayrıca bu mouse şarj edilebilirmi?
yok hocam ya valla istemiyorum öyle markalar zaten ss klavyemde olduğundan daha iyi olur. sizce prime mini alınır mı?? düz prime ı denemiştim elime oturmuştu fakat bu mini ama uzun süre viper minide kullandım o da çok rahattı o yüzden çok rahat edeceğimi düşünüyorum zaten şeklinden dolayı. kronik bir sorunu varmı?2.4 ghz bluetooth a göre daha iyi zaten. Oyun için bluetooth önerilmiyor zaten gecikme olur. Bütçeyi 1600 e kadar çıkarabilirsen Darmoshark m3 veya VXE R1 öneririm.
o zaman dongle daha iyi yani sıkıntı olmaz değilmi?2.4 ghz bluetooth a göre daha iyi zaten. Oyun için bluetooth önerilmiyor zaten gecikme olur. Bütçeyi 1600 e kadar çıkarabilirsen Darmoshark m3 veya VXE R1 öneririm.
sorun olmaz. Benim ilk tercihim olmazdı şahsen , söylediklerimden birini alırdım.yok hocam ya valla istemiyorum öyle markalar zaten ss klavyemde olduğundan daha iyi olur. sizce prime mini alınır mı?? düz prime ı denemiştim elime oturmuştu fakat bu mini ama uzun süre viper minide kullandım o da çok rahattı o yüzden çok rahat edeceğimi düşünüyorum zaten şeklinden dolayı. kronik bir sorunu varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o zaman dongle daha iyi yani sıkıntı olmaz değilmi?
kullanmadım hocam bilgim yok.hocam bilindik bir şey almak istiyorum o yüzden sizce alınır mı?? scroll sorunu muhabbeti bunda varmı?