Arama sonuçları: *

1. drakathx

Yardım Viper V3 Pro alternatifi f/p mouse önerisi

Güncelde Viper V3 Pro kullanıyorum alternatif yedek mouse arıyorum f/p 3 modlu ne alınabilir.
  2. drakathx

Yardım Mouse Pad önerisine ihtiyacım var. Speed-Hybrid

Valo cs oynuyorum vb. Mouse DPI 6400 ve üzeri kullanıyorum sens 1.5 2.0 arasında seyrediyor Razer Viper V3 Pro kullanıyorum en ideal Mouse Pad ne olur? Elimde ESP tiger V2 DOT skatezi de var. Ama orjinal skatezle kullanıyorum fareyi. Bütçe sınırım yok. Ama Astronomik rakamlara da çıkmayı...
  3. drakathx

Öneri 8k hz mouse ve mouse pad onerisi lazım.

Scyrox V8 kullanıyorum ondan daha iyi daha estetik daha ışıklı falan tasarımsal göze cezbedici gelen bir ürün arıyorum birde fps oyuncusuyum mouse pad lazım ESP tiger skatezleri kullanıyorum mouse da rahat kayacak hızlı olacak bir ürün arıyorum mouse dpi 6k ile 12 k arası kullanıyorum oyun içi...
  4. drakathx

Scyrox V8 8khz den daha iyi mouse önerisi

Merhabalar elimde Scyrox V8 8khz mouse var fakat alisamayacagim kullanımına sanırım bu mouse dan daha iyi mouse ne alabilirim bütçe sınırsız?
  5. drakathx

Scyrox V8 8k hz mouse için grip tape ve skatez önerisi

Merhabalar scyrox v8 8khz mouse aldım grip tape ve skatez arıyorum ona uyumlu skatez rahat kayacak dandik olmayan grip tape de aynı şekilde dandik olmasın lütfen öneriniz var mı? Bir kola takılan sleeve diye mi geçiyor ne tam bilmiyorum rahat kayması için elin kol bandı kolluk işte bilemedim...
  6. drakathx

F/P 8khz mouse önerisi

Merhabalar 8khz mouse bakıyorum fiyat performans istiyorum. Ajazz aj159 pro ve gladius 3 aimpoint kullandım yakın zamanda tatmin etmediler 3500 TL altı veya duruma göre üstü mouse bakıyorum 8khz fps oyuncusuyum rekabetçi high rank takılıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Tutuş şeklim claw-palm...
  7. drakathx

FPS rekabetçi oyunlar için F/P mouse 8K hz öneri

Ağırlıklı olarak fps rekabetçi high ranklarda oynuyorum 8 k hz mouse lazım f/p önerilerinizi bekliyorum. 3500 tl ve altı üstü tartışılır.
  8. drakathx

Ajazz Aj159 pro için skatez önerisi

Merhabalar ajazz aj159pro için kaliteli sağlam hızlı skatez önerisi lazım.
  9. drakathx

Elimde 0 Ajazz aj159 pro beyaz var Kaça satılır?

Elimde yeni aldığım ajazz aj159pro beyaz var Bluetooth ve kablolu şekilde sorunsuz çalışıyor tek sorunu ürünün wireless bağlantısı sıkıntılı bağlansa bile kopuyor eslesmiyor bağlantı sürekli kopuyor elden çıkarmak istiyorum ama kaça gider acaba ürün?
  10. drakathx

Yardım Ajazz aj159pro wireless ve bluetooth bağlanmıyor?

Merhabalar bu gün sarı siteden 2 kapalı kutu beyaz ve siyah aj159 pro aldım ürünleri açtım test etmek için siyah olanda sorunsuz çalışıyor siyah olanı beyaz olanın sarj istasyonuna takıp test ettim ama beyaz olan kablolu hariç hiç bir türlü yeni başka pc de programını kurup denesemde mouse...
  11. drakathx

Çözüldü✓ FPS Oyunları İçin Mouse Önerisi

Merhabalar mevcutta valorant bf1 cs2 vb. bir çok fps oyunu oynuyorum fps rekabetçi ağırlıklı oyunları oynuyorum. Mevcutta asus rog strix gladius 3 aim point wireless mouse kullanıyorum. Ajazz aj159 pro düşündüm ama beklemek istemiyorum o kadar sarı sitedende güvenilir satıcıya rastlamadım hepsi...
  12. drakathx

Asus rog strix gladius III aimpoint mouse için güzel mousepad önerisi

Merhabalar konu başlığında da belirttiğim gibi kullanıdığım mouse asus rog strix gladius III v2 aimpoint black wireless mouse buna uygun güzel geniş ve rahat kayacak kaliteli bir mousepad arıyorum. RGB yada normal fark etmez. Rgb de olsa tadından yenmez ama pek kaliteli ürün çok yok sanırım o...
Geri