Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Sonunda Mouse Geldi!

Beyler selam konu açmıştım ve sizin önerileriniz ile razer viper v3 pro aldım kutu tozlu mozlu geldi ama normaldir diyorum şimdi açtım mouseyi gerçekten tuttuğumu bile hissetmiyorum aşırı hafif ve şimdi size şunu sormak istiyorum ben bunları takmalimiyim? Yoksa gerek yokmu
  2. Arda Fisher

Steelseries aerox 3 wireless Kaç Tl

Beyler selam 6 Ocak 2024 Tarihinde Bu Mouseyi Mediamarktan Aldım tertemiz kutulu garantili satacağım kaça satmam makuldur?
  3. Arda Fisher

Razer Vs Wlmouse Hangisi Daha iyi

Beyler selam 2 mouse arasında kaldım Razer viper v3 pro WLmouse Sword X Wireless Mouse Hangisini almamı önerirsiniz? Benim için rahatlığı ve hafifliği önemli genel olarak ancak siz hangisini tercih edersiniz
  4. Arda Fisher

6.000₺ Mouse Önerisi

Beyler Selam 6000₺ bütçem var zamanında bu konuyu açtığımda herkes WLmouse Sword X Wireless Mouse önermişti ama zaman geçti sizce hala alınır mı? yoksa daha güçlü rakibi varmıdır?
  5. Arda Fisher

6000 TL'ye İyi Mouse Önerisi

Beyler Selam Elimdeki Mouseden Dehşet Sıkıldım Yeni bir şey İstiyorum benim için en önemli olan şey hafif olması hafif ve hızlı olmasını istiyorum rgb olsun olmasın farketmez bütçem 6000₺
  6. Arda Fisher

Kablosuz Mouse Önerisi

Beyler selam elimde aerox 3 wireless kullanıyorum ama artık sıkıldım yeni mouseye geçeceğim bütçem 2500-4500 Tl arası kablosuz olması ve çok hafif olmasını istiyorum çünkü hafif mouselere alıştım ve fps oyunlarıda oynuyorum ekstradan RGB de olursa tadindan yenmez ne onerirsiniz?
Top Bottom