Arama sonuçları: *

1. Gilbert

MCHOSE L7 Pro için ESPTiger Ice V2 skatez nasıl kullanılır?

Arkadaşlar merhaba konuda bahsettiğim skatezi aldım. L7 Pro'mda skatezim de yeni geldi daha açılmadılar. Skatezleri bıçak yardımıyla söküp alkollü mendille silip yerine yapıştıracağım diye biliyorum. Konumları nasıl olsun kaç tane yapıştırayım? Bir de ortada mercek skatezi var onu sökeyim mi...
  2. Gilbert

Razer Synapse üzerinden Razer Deathadder v3 pro için sens ayarı

Arkadaşlar merhaba klavyeyi yeni aldım ve uygulamaya hakim değilim istediğim şu sadece cs oynarken 800 DPI alsın onun dışında 1600 DPI devam etsin profile ayarlayıp yapılabiliyor galiba ama çözemedim yardımcı olur musunuz bi de lot ayarı diye bişey varmış ben de çıkmıyor sanırım hangi kısım tam...
  3. Gilbert

Çözüldü✓ Razer DeathAdder V3 Pro için skatez önerisi

Arkadaşlar merhaba mousepadim Klasse Longteng Huoyun, farem de Razer Deathadder v3 Pro. Buna uygun skatez istiyorum. Kendi skatezleri iyi mi kötü mü karar veremedim de önerebilir misiniz? yurt dışı değil de Wraith üzerinden falan alabilirim.
  4. Gilbert

Delux M800 pro mousepadim üzerinde kaymıyor

Arkadaşlar sizden ricam yardımcı olmanız çok anlamıyorum bu işlerden mouse'um delux m800 pro yeni aldım sayılır, mousepadide alalı 1 ay oluyor klasse lounteng hyoun yanii mousepad speed mousepad ama kaymıyor üzerinde bu mouseı kullananlar biliyordur muhtemelen sorun skatezde mi nasıl bi skatez...
  5. Gilbert

Mouse Önerisi Bütçe 2K Kablosuz

Merhabalar, öncelikle cevap veren herkese teşekkürler. Aktif olarak Rog Keris Kullanıyorum fakat kablolu olduğu için bana çok uygun olmadığına karar verdim. 2 bin tl bütçem var Tutuş şeklim Claw Grip elimin ölçüleri; 9.5cm x 17cm. Eğer şu mouse mutlaka al derseniz 2. el temizde alabilirim...
Geri