Arama sonuçları: *

1. zPastwL

6000tl bütçe koltuk ve kablosuz mouse

selamlar koltuğum bozuk kaldırınca ayağı ayrı çıkıyo mousem çift tıklıyo takılıyo tıklamıyo normalde logitech g pro x superlight 2 alacaktım fakat koltukta ömrünü dolduracağı için onada bakıyorum bu ikisini 6000tl içinde alabilirmiyim yoksa seneye staj yapıcam mouseyimi yoksak koltuğumu seneye...
  2. zPastwL

Hangi mouse almaliyim

Beyler biktiniz benden artik ama bu son banayeni sitesinde sıfır yaziyor ama ne kadar dogru bilmiyorum 4500₺ Logitech g pro x superlight 2 mi yoksa amazondan beyaz renk almak istiyorum Razer Deathadder v3 pro mu ikiso arasinda kaldim seri soylesin Wraith sitesinden oneri atmayin ordan kumara...
  3. zPastwL

5000Tl Mouse önerileri

Merhabalar toplam bütçem 5000tl şuan razer deathadder v3 pro düşünüyorum başka bi öneriniz varmı wraithesportsan almak istemiyorum daha öncede konu açmıştım o siteden kumara girmek istemiyorum bugün almak istiyorum hızlı öneri verirmisiniz
  4. zPastwL

Wraith esportstan kumara girmeye değermi

Selamlar baktığım bi konuya göre @freygasm hocamın konusundan baktığım üzere servise gıcırtı var diye yollamış ve uzun süre bekletmişler wraithten kumara girmeye gerek varmı yoksa amazondan gpx2 4k hz update geldi yoksa razer deathadder v3 proyumu tercih etmeliyim
  5. zPastwL

Ninjutso Sora v2 vs ATK Blazing Sky X1 Ultra

X1 8000hz 750ips 70g razer deathadder v3 pro ile aynı neredeyse aynı Ninjutso sora v2 de ips g değerleri yazmıyor x1 ilk 1000 alımda 8k dongle hediye veriyor 2k hz kullanıcam zaten hangisini seçmeliyim veya başka önerileriniz varmıdır
  6. zPastwL

Kaliteli mouse öneri

beyler hakkınızı helal edin 5100tl sanıyodum staj paramı 3570tl çıktı üstüne kumbarada birikmiş param var 4000 - 4500 arası mouse öneriniz varmı fingertip grip calm grip tutuyorum
  7. zPastwL

Ninjutso Sora V2 vs Razer DeathAdder V3 Pro

Daha öncede konu açmıştım şuan bu ikisi arasındayım işlemcim ryzen 5 5500 ninjutso sora 4k hz olarak desteklermi kasma falan yaparmı yada razer mı almalıyım
  8. zPastwL

Razer DeathAdder V3 Pro alınır mı

Merhaba klavye mouse pad yeniledim şimdi sırada mouse var aynı fiyat bandında maksimum 4800 4900tlye çıkabilirim Razer DeathAdder v3 Pro almayı düşünüyorum pilli mouse istemiyorum kablosuz olması şart kablolu istemiyorum sizce deathadder v3 pro iyi midir? başka ne önerebilirsiniz
  9. zPastwL

1000Tl %60 en iyi klavye

Selamlar 6400tl bütçem var Razer Deathadder V3 Pro alıcam mouse pad olarak klassegear longteng huoyun alıcam klavye olaraksa 900tl - 1000tl bütçem var %60 klavye istiyorum önerileriniz nedir
  10. zPastwL

Razer viper v3 hyperspeed alınır mı?

şuan steelseries rival 600 kullanıyorum mouse emekliye ayrılacak deathadder v3 pro alacaktım yarı yarıya fiyat var diye viper seçtim bu fiyat civarında başka önerdiğiniz güzel mouse varmıdır
  11. zPastwL

4.470Tl En İyi mouse hangisi

Merhabalar 4.470₺ bütçem var Valorant Cs2 gibi çoğunlukla fps oyunları oynuyorum mouse tutuş şeklim çoğunlukla palm grip ve fingertip grip şeklinde tutuyorum toplam bütçem 6100₺ 1630tl klavyeye ayırdım kalan 4470tl mouseye ayırdığım bütçem var kesinlikle kablosuz olması şart şarj 24 saat yetsin...
  12. zPastwL

5100tl bütçeyle mouse + klavye

merhaba 5100tl bütçem var cs2 valorant oynuyorum mouseyi çoğunlukla palm grip ve fingertip grip kullanıyorum klavye boyutu küçük olsa iyi olur mouse önceliğim var bütçenin çoğu mouseye gidecek her ikiside kablosuz olsa güzel olur kablo derdim çok var şimdiden teşekkürler 1718835699 dediğim gibi...
  13. zPastwL

5100Tl Mouse + Mouse Pad

5100tl sadece mouse butcesi olarak var mousem steelseries rival 600 sag tik bozuldu arada cift tikliyor hoc tiklamiyor vs. 5100tl ye cogunlukla palm grip ve fingertip grip tutuyorum valorant agirlikli oynuyorum bide yaninda gayis gibi bi mousepad ayarlarsaniz tadindan yenmez 1718324353 Logitech...
  14. zPastwL

E Spor için mouse önerisi

1600tl bütçem var 2000 e kadar arttırabilirim önerdiğiniz en iyi mouse hangisi valorant oynuyorum suan steelseries rival 600 kullaniyorum sag tik basmamaya basladi emektar oldu 2 yildir eziyet cekiyor hz yuksek ms az en mukemmeli en iyisi 2000tl ye hangi mouseyi alabilirim bide mouse pad alcam...
Top Bottom