Arama sonuçları: *

1. w00w

Öneri Mchose A5 Ultra Vs Glorious Model O V2 Wirelles

Arkadaşlar bütçem 2000 tl sizce hangisi daha iyidir? A5'in sanki malzeme kalitesi kötüymüş hantalmış gibi geliyor. Daha önce glorious model o kullandım çok zarif çok rahat konforlu ve kaliteliydi bu yüzden acaba tekrar glorious mu alsam diye düşündüm mchose daha önce hiç kullanmadım. Sizce ne...
  2. w00w

Bu mouse pad alınır mı??

Arkadaşlar merhaba. Benim masa için altlık olarak bir mouse pada ihtiyacım vardı hemde bi süre idare edebilecek bir mouse pad, İnternette şu ürünü gördüm amazondan fiyatı 870 den 550 tl ye düşmüş kuponlarla beraber 299 TL'ye satın aldım tasarımı pek hoş değil ama bence çok çirkin değil sanki 2015...
  3. w00w

Xrades mouse pad alınır mı??

Arkadaşlar masama altlık olarak bu markanın siyah 120x60 mousepadını alacağım. Daha sonra mouse için bunun üstüne farklı bir mousepad koyacağım sizce ürün nasıldır zımpara hissi olurmu sürtünme olurmu
  4. w00w

2000 TL BÜTÇE MOUSE ÖNERİSİ

Merhaba bütçem 2000 TL. Şuan Mchose A5 Ultra düşünüyorum sizce alınır mı?? Yada ne tercih etmeliyim açıkçası 1 2 saat önce mchose v9 pro aldım gönlüm x9 daydı ama olsun amazon reisten aldık gerekirse iade ederim herneyse kulakıkla markası aynı olursa güzel olur diye düşündüm aynı driverden kontrol...
  5. w00w

Mchose A5 Ultra alınır mı??

Arkadaşlar Mchose V9 Pro Wirelles kulaklık aldım. Sonra 2k ya aynı markanın faresini gördüm, Çok beğenilmiş sizce alınır mı?? Değermi.
  6. w00w

Machenike L7 Air alınır mı??

Arkadaşlar 250 tl lik indirimle bu fiyata düşüyor. Anladığım kadarıyla özellikleri çok iyi sizce alınır mı?? Switchi hakkında bilgim yok ama https://gank.com.tr/machenike-l7-air-tri-mode-4k-siyah-gaming-mouse-79
  7. w00w

Mouse özellikleri nasıl olmalı?

Arkadaşlar mouse alırken nelere bakmamız lazım? Örnek sensör kodları neyi ifade ediyor. Bu konuda neredeyse sıfır bilgim var
  8. w00w

1000 tl civarı kablosuz fare önerisi

1000 tl civarı kablosuz fare önerisi
  9. w00w

VXE R1 Wireless Vs Fevell Z1

Arkadaşlar sizce hangisi?
  10. w00w

NZXT Lift 2 Symm alınır mı??

Arkadaşlar elimde glorious model o kablobu beyaz var. Acaba satıp bu fareyi alsam mantıklı olurmu? [H3...
  11. w00w

F/p mousepad önerisi

Arkadaşla büyük masapad alıp onun üstüne mousepadmı alsam yoksa direkt 90x40 mousepadmı alıyım sizce hangisİ? ve ne önerirsiniz
  12. w00w

90x40 mousepad önerisi

Arkadaşlar ince olmaması ve deseni güzel olması yeterli
Geri