Arama sonuçları: *

1. yusuf544

Mouse gıcırdaması normalmi

SELAMÜN ALEYKÜM Daha alalı 1 ay ya oldu ya olmadı sol click tuşuna basınca bazen gıc gıc ediyor normalmi.mouse mchose l7 ultra.
  2. yusuf544

Yardım MCHOSE L7 Ultra alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde scyrox v8 bakıyordum fakat wraith in müşteri memnuniyetinin kötü olduğunu duyunca gaminggen den almaya karar verdim hem klavyeyi hem mousu bu mouse alınır mı? kullanan varmı...
  3. yusuf544

Yardım 3000-4000 tl kablosuz mouse önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Wraith den almicam bu bütçede ne önerirsiniz.
  4. yusuf544

Scyrox v8 alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Bu mouse alınır mı? 3k bütçem var en son buna larar verdim bide wraith den alıcam bozuk vs. Olursa veya bozulursa müşteri memnuniyeti iyi mi?. https://wraithesports.com/products/scyrox-v8-8k-wireless-mouse?srsltid=AfmBOopWtkGkyB5XYkr_QuS8I84WJQ5d_D__Zpa7nPXq-Nv7scC7fwLW
  5. yusuf544

Asus ROG Harpe Ace Mini alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde aklımda scyrox v8 var eğer incehesapda 3k düşerse bumu daya iyi yoksa scyrox v8 mi.
  6. yusuf544

Yardım Scyrox V8 8K Wireless Mouse alınır mı?

SELAMÜN ALEYEKÜN Bu mouse alınır mı? veya başka öneriniz varmı https://wraithesports.com/products/scyrox-v8-8k-wireless-mouse?srsltid=AfmBOopWtkGkyB5XYkr_QuS8I84WJQ5d_D__Zpa7nPXq-Nv7scC7fwLW
  7. yusuf544

Kapalı kutu g pro superlight alınır mı? 3000tl

SELAMÜN ALEYKÜM Jelatinli g pro superlight buldum garanti olmasa bile alınır mı?.
  8. yusuf544

2000-3000 tl mouse önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Kablosuz olması şart hangi modelleri önerirsininiz.
  9. yusuf544

Kablosuz klavye ve mouse önerisi

SELAMÜN ALEYEKÜN En fazla 4 k verebilirim ikisinin toplamına ne önerirsiniz sessiz klavye lak lak ses çıkanları daha çok hoşuma gidiyor ve kardeşlerim erken uyuduğu için sessiz olması şart bu nasıl ama bu olursa 1k mouse nasıl bulcam...
  10. yusuf544

Yardım Bu mousepad alınır mı?

SELAMÜN ALEYEKÜN Şu an kullandığım mouse padi masamın üstünü komple kapatsın diye hemde normal kullanmak şçin almıştım almıştım fakat aşırı derecede toz belirgin olduğu için bugün komple kaldırım yeni mouse pad istiyorum.masanın üstünü gri siyah desenli kapladım bu mouse pad iyi midir?...
  11. yusuf544

Logitech g pro superlight ikinci el alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar sahibindende bu mouse buldum fakat jelatinli olmalı normalde ama bunda bant ile bantlı neden böyle acaba.
  12. yusuf544

Logitech m650 alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaşlar suan logıtech m215 modelını kullanıyorum bundan bile cok memnumun oyunlar hıc gecıkme yapmıyor veya ben hıssetmıyorum baslıkta yazdıgım mouse da yıne oyun ıcın almak ıstıyorum kullanan varsa cevaplarsa sevınırım.
  13. yusuf544

ASUS ROG GLADIUS III AimPoint alınır mı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkada başlıkta yazan mouse alınır mı sizce veya bu fiyata başka önerebilceğiniz kablosuz mouse varmı. https://www.gaming.gen.tr/urun/231587/asus-rog-gladius-iii-aimpoint-kablosuz-siyah-v2-gaming-mouse-90mp02y0-bmua00/
Geri