test ettim mouse u en iyi şekilde bu ayar kapalıyken algılıyor biraz havadayken mouse bu değeri low veya higha aldığımda kötü oluyor algılamama gibi. kapalı halde en iyi şekilde algılıyor böyle olması normalmi?
Merhaba şuan g102 kullanıyorum yaklaşık 5 yıldır bu mouse da kendimi çok rahat hissediyorum ama kablosu sıkıntı olmaya başladı Kablolu max 1k öneriniz varsa bekliyorum. 2.4g istememe sebebim en ufak gecikmeyi bile hissediyorsun ordaki
Merhaba ürün dün elime ulaştı 14 günde toplam her şey dahil 700TL'ye almıştım. Ürün güzel fakat şöyle sıkıntılar var fareyi 10 15 sn ellemeyip elledikten sonra imleç donup ışınlanıp geliyor ve mouse da anlık yeşil ışık yanıp sönüyor 2.4 GHz ışığı bazen de ellemeyip elledikten sonra imleç hareket...
Mouse: Ajazz AJ159 Nearlink Edition.
Bu durum kabloluda olmuyor 2.4 GHz de yaşanıyor. Driver ayarlarından uyku modunu 4 saat ya da 50 dakikaya filan aldıgımda da düzelmiyor bu durum neden olur?
Ürün bugün elime ulaştı ürünü ilk taktığımda dongleyi normal bir şekilde çalışıyordu ama driverı indirdim uygulama ful çince kaç defa silip yükledim ingilizce seçmeme rağmen çince geliyor ve uygulamada yanlış birşeye bastım Dongleyle bağlanmıyor ne yapmam lazım?