Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

pugio 2 nin geri ödemesi nasıl alınır ?

herkese merhabalar bende pugio 2 var alalı 3 ay oldu bunun geri ödemesini almayı unuttum şimdi alsam alabilirmiyim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  2. emirhan1234

G102 yi 100tl ye verdim iyi mi yaptım?

Herkese merhabalar bende g 102 vardı daha temin 100tl ye sattım sizce iyi mi yaptım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  3. emirhan1234

esporcular gibi mousepad önerisi

herkese merhabalar ben kare büyük bir mouse pad istiyorum esporcuların ki gibi olsun yardımcı olabilirseniz sevinirim saygıılar
  4. emirhan1234

45tl ye mouse pad önerisi ?

herkese merhabalar bende 70 30 cm mouse pad var fakat mouse kaymadığını farkettim yerine 45tl lik ne alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim 90x40cm de olur 50x50cm de olabilir
  5. emirhan1234

pugio 2 şarjı 0 gösteriyor ?

herkese merhabalar ben pugio2 aldım da 75 gösteriyordu oyun oynadım bir baktım 0 gösteriyordu sonra type c kablosunu takıp çıkardım bi de güncellemeleri denetle dedim 75 e geldi tekrar ne olmuş olabilir ?
  6. emirhan1234

asus pugio 2 armoury create eknanı nı çözemedim ?

herkese merhabalar ben yeni pugio 2 mousemu aldım fakat mouse mun şarjını nerden öğrenebilirim ?
  7. emirhan1234

asus pugio 2 yazılımı ?

herkese merhabalar ben pugio 2 aldım da bunun renklerini ve şarjının kaç olduğuna hangi uygulamadan bakabilirim ya da uygulaması var mı ?
  8. emirhan1234

asus pugio 2 için mouse pad önerisi ?

herkese merhabalar ben yeni asus rog pugio 2 aldım da bu mouse için kaygan mousepad önerir misiniz? ya kare olsun ya da 90-40 olsun bütçem 100tl kare büyük te olabilir
  9. emirhan1234

bu mouse pad nasıldır ?

herkese merhabalar ben bu mouse padden almak istiyorum da asus rog pugio 2 de kullanacağım 400dpi ile valorant csgo oynayacağım iyi kayar mı mouseum yardımcı olabilirseniz sevinirim :) ( ve büyük müdür bu mouse pad ?) https://www.itopya.com/hyperx-fury-s-mouse-pad-m-speed-edition/
  10. emirhan1234

sizce hangisini alayım ?

herkese merhabalar ben bu mouselerden hangisini alayım sizce yardımcı olabilirseniz sevinirim https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r89-x-pike-kablosuz-kablolu-rgb-ledli-sarjli-mouse-p-HBV00001BZO7F?magaza=DSM%20Teknoloji...
  11. emirhan1234

Logitech g 102 yi 100tl ye vereyimmi sizce?

Herkese merhabalar ben g102 mi satmaya karar verdim de rgb olan model 100tl den alıcı çıktı sizce vereyimmi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  12. emirhan1234

SMX R9 ile G102 takası yapmalı mıyım?

herkese merhbalar bende g102 var birisi bunun ile rampage smx r9 takası istedi çok kullanmamış sizce üstüne kaç tl isteyeyim yardımcı olabilirseniz sevinirim
  13. emirhan1234

sizce satıp mı alayım yoksa aldıktan sonra mı satayım ?

herkese merhabalar bende logitech g102 var fakat kablolu olduğundan memnun kalmadım şimdi de asusun rog pugio 2 sine geçmeye karar verdim sizce g102 yi satıp mı alayım yoksa şimdi alayım sonra mı satayım yardımcı olabilirseniz sevinirim ona göre satışa çıkarıcam g102 yi
  14. emirhan1234

Kablosuz mouse almak istiyorum?

Herkese merhabalar ben kablosuz mouse almak istiyorum da bende logitech g 102 var bunu ne yapabilirim ailem bu varken kablosuz mouse almama izin vermiyor bu g102 yi ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  15. emirhan1234

Kablosuz mouse önerisi

Herkese merhabalar ben kablosuz mouse almak istiyorum da elimin fotosunu da bıraktım iyi bir şey önerirsiniz sevinirim 300tl civarı olsun
  16. emirhan1234

70tl mouse pad önerisi

herkese merhabalar berk rip tepenin mouse padi gibi bir mouse pad önerebilir misiniz? alanım bu kadar
  17. emirhan1234

300tl kablosuz mouse önerisi

herkese merhabalkar 300tl ye kabloszu mouse almak istiyorum atabilirseniz sevinirim
  18. emirhan1234

150 tl ye mouse pad önerisi

herkese merhabalar arkadaşlar bende 150tl para var ve 90cm ye 40cm mouse pad istiyorum daha büyüğü de olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim
  19. emirhan1234

300 tl kablosuz mouse önerisi

herkese merhabalar arkadaşlar benim kablosuz mouse ihtiyacım var önerebilirseniz sevinirim :D
  20. emirhan1234

200tl ye mouse önerisi

Herkese merhabalar ben kablosuz klavye istiyorum oyuncu olsun yardımcı olabilirseniz sevinirim
Top Bottom