Arama sonuçları: *

1. TsuchinagaHiyori

Çözüldü✓ Mouse skatezleri hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Wraithden universal dot skatez alıcam. 3 çeşit skatez tipi bulunuyor. obsidian, jade ve glass diye. mousemin daha kaygan olmasını istiyorsam hangi tür skatez almam gerekir. veya sizin öneriniz hangi skatezdir?
  2. TsuchinagaHiyori

Mousepad önerebilir misiniz?

Mousepadler hakkında bilgim veya ilgim olmadığından ne kadar bütçe ayırmalıyım veya ne almalıyım bir fikrim yok. önerebileceğini en f/p mousepad nedir?. mümkünse siyah veya koyu gri tarzı renk olmasını isterim.
  3. TsuchinagaHiyori

Royal Kludge M3 aldım, düzgün kararmı?

kendime mouse arıyordum 2000 TL bütçem vardı, normalde VXE R1 falan düşünüyodum ardından hem ucuz hemde donanım olarak iyi olduğunu gördüm bir kaç forum postunda. sizce bunu tercih etmem iyi oldumu yoksa siparişi iptal edip farklı birşeymi alayim?
  4. TsuchinagaHiyori

VXE R1 Mouse alınır mı??

aktif olarak Delux m700 pmw3395 modelini kullanıyordum. malesef üzerimde bir büyümü yoksa şansızlıkmı vardır her ilk senesin dolduran mousem bozulmaya başlıyor. bu mousede hafiften teklemeye başladı, bi aralar çok duyduğum VXE model mouseleri düşünüyorum. genelde vxe pro almak öneriliyor ama...
  5. TsuchinagaHiyori

1000-1500 TL mouse önerisi

Delux m700 kullanıyorum normalde fakat mousede bi gariplik var. mouse bende bozulmaya başladı. mouse kendi kendine sola doğru kaymaya başladı bende bu tarz sorunlardan bıktğımdan mouse arıyorum, hemen olmasads yakın bir zamanda mouse alacam 1000-1500 arası bir bütçe ayırabilirim tahmini aklımda...
Geri