Arama sonuçları: *

1. P

mouse Önerisi 1000tl

Merhabalar yeni bi mouse almak istiyorum1000tl civarı olsun istiyorum bu ikisini önerdiler cs2 için kullanıcağım daha iyileri varsa onları da söyleyebilirsiniz: https://furylevel.com/fevell-z1-se?Renk=Siyah Fevell Z1 Se 888tl + galiba 100tl kargo (24.000Dpi, 300IPS, 35g sensörü 3311 yazılımı...
  2. P

1000tl ye mouse + masuepad + klavye önerisi

Merhabalar şuan ofis klavye va mousem var yenilemek istiyorum ama bütçem az klavyede bu mekanik ses gibi şeyler önemli değil cs2 oynuyorum performans önemli şimdiki klavyem de pek sıkıntı yapmıyo aslında çok büyük fark olmıcaksa bu kalabilir de bütçeyi biraz aşabilirim
  3. P

500 - 600 tl ye mouse + mousepad önerisi

Merhaba, şu anda ofis klavye ve fare kullanıyorum, CS oynuyorum ama hem çok iyi oynamadığımdan hem çok ani hareket yapmadığımdan klavye konusunda pek sıkıntım yok idare ediyor (Temu'da satılan 100 TL altında olan bir şeyler alabilirim belki) ama mouse bazen sensörden sıkıntı olabilir gibi...
  4. P

700 TL'ye klavye + mouse + mousepad önerisi

Merhabalar yeni bir sistemim var ofis klavye ve mausu kullanıyorum mauspadim yok 700tl civarına birşeyler bulunabilir mi diye bakıyorum klavye çok önemli değil hatta alnayabirim mouse bütçeye ne uyarsa en iyi mousepad küçük olsa iyi olur olmasa da olur cs2 oynuyorum genelde
  5. P

mouse ve klavye performansınızı etkiler mi

Merhabalar başlıktaki gibi klavye ve mouse kötü olsa mesela ben şu anda ofis klavye mouse kullanıyorum oyuncu klavyesi alsam hissiyattan başka değişim olur mu mesela fare kötü oldupundan cs de vuruş kaçırılır mı?
Geri