arkadaşlar 1527 tl şuan çektim bi tane beyaz istemiyordum ama sadece bu fiyata beyaz var iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum vxe r1 arasında kalmıstım ama 100-150 tl daha fazla diye bunu aldım.
ALMAK İSTEYEN OLURSA...
CS2 için bi mouse arayışındayım bütcem bu mouseların fiyatında .Kullandığım mousepad KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports Oyuncu Mouse Pad
Throne markası bu ürünü kullanan var mı nasıldır?
https://www.hepsiburada.com/throne-repel-pixart-paw-3950-30-000-dpi-8-000hz-makro-yazilim-ptfe-kaplama-55gr-kablosuz-gaming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00008G802X
arkadaşlar monitörüm 2k cs2 oyun içinden 1920*1080 ayarladım çözünürlükten mı kaynaklı bilmiyorum ama mouseda takılma oluyor hatta klavyede bile oluyor bunu nasıl çözebilirim
Arkadaşlar aklıma takıldı bu wraith markası Türkiye içinde mi üretiliyor? Üretim yaptığı bi fabrika vs var mı yoksa üretilen malzemeleri kendi markasını mı basıyor.Ya da monster gibi parçaları mı birleştiriyor merak ettim nedense :D
Aktif olara msi gg versa 300 kullanıyorum PAW3104DB sensöre sahipmiş.Dün havitin PMW 3325 Sensör sahip faresini aldım bunların hangisi daha iyi sensöre sahip bilgisi olan var mı ?