Arama sonuçları: *

1. Lahana11

Fevell Z1 26000Dpi 2.4GHz & BT Wireless Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse (Beyaz)

arkadaşlar 1527 tl şuan çektim bi tane beyaz istemiyordum ama sadece bu fiyata beyaz var iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum vxe r1 arasında kalmıstım ama 100-150 tl daha fazla diye bunu aldım. ALMAK İSTEYEN OLURSA...
  2. Lahana11

Furylevel Z1 - Aula SC680

CS2 için bi mouse arayışındayım bütcem bu mouseların fiyatında .Kullandığım mousepad KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports Oyuncu Mouse Pad
  3. Lahana11

Bu mouse neden bu kadar uygun ?

Throne markası bu ürünü kullanan var mı nasıldır? https://www.hepsiburada.com/throne-repel-pixart-paw-3950-30-000-dpi-8-000hz-makro-yazilim-ptfe-kaplama-55gr-kablosuz-gaming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00008G802X
  4. Lahana11

Cs2 de mouse dönmüyor

arkadaşlar monitörüm 2k cs2 oyun içinden 1920*1080 ayarladım çözünürlükten mı kaynaklı bilmiyorum ama mouseda takılma oluyor hatta klavyede bile oluyor bunu nasıl çözebilirim
  5. Lahana11

Wraith m3s CS2 için iyi midir??

Arkadaşlar CS2 için bu fareyi önerir misiniz? kullanan arkadaşlar memnunmusunuz
  6. Lahana11

Kablosuz mouse tavsiyesi

Bütcem 1700₺ CS2 için kablosuz mouse önerebilir misiniz?
  7. Lahana11

Wraith ürünleri nerede üretiliyor

Arkadaşlar aklıma takıldı bu wraith markası Türkiye içinde mi üretiliyor? Üretim yaptığı bi fabrika vs var mı yoksa üretilen malzemeleri kendi markasını mı basıyor.Ya da monster gibi parçaları mı birleştiriyor merak ettim nedense :D
  8. Lahana11

1500 tl kablosuz mouse tavsiye

sensörü iyi uzun ömürlü fare tavsiyelerinize açığım
  9. Lahana11

Pürüzsüz yağ gibi kayan mousepad öneri

Arkadaşlar herkesin önerdiği mousepadi aldım (klassegear) ama pürüzlü zımpara gibi. Bana yağ gibi kayan fareyi döndürünce 1-2 tur dönen mousepad lazım
  10. Lahana11

PAW3104DB VS PMW 3325 Sensör

Aktif olara msi gg versa 300 kullanıyorum PAW3104DB sensöre sahipmiş.Dün havitin PMW 3325 Sensör sahip faresini aldım bunların hangisi daha iyi sensöre sahip bilgisi olan var mı ?
Geri