Arama sonuçları: *

1. yusufxx1

Wraith Spirit Of Aim Speed vs Ace Series Glimpse Poron

Merhaba arkadaşlar şuanda speed yüzey spirit of aim kullanıyorum ve ace series glimpse modelinin tasarımına bayıldım. Ve w1 Freestyle almayı düşünüyorum ikisi mükemmel uyacak gibi duruyor. Hız olarak speed yüzeyden storm yüzeye geçecekmişim galiba çok aşırı bir hız farkı olur mu? Ayrıca Xraypad...
  2. yusufxx1

2 Ay Önce Aldığım Scyrox v8 Mouseın Scrollu Sorunlu

Ocak ayında sipariş vermiştim bugünlerde ise yukarı ve aşağı kaydırmaya çalıştığımda 3 kere aşağı kayıyorsa 1 kerede yukarı kayıyor mesela rahat şekilde kullanamıyorum scrollu. Garantisi falan varmıdır acaba veya kendim düzeltebileceğim bişey mi uygulamasından falan kaynaklanıyor olabilir mi...
  3. yusufxx1

Logitech G PRO X serileri hakkında bilgi almak istiyorum

Tamamen yabancıyım bu mouselara kısaca anlatabilecek birisi varmıdır acaba, öncelikle g pro x ile pro x aynı şeymi acaba onu tam anlayamadım. Birde hero olanları var 2c var 2SE var düz g pro x olanları var kablolu diyolardı ona ama kablosuz diye gördüm internette birde dex modeli falanda varmış...
  4. yusufxx1

Yardım Mousepad Öneri ve Tavsiye

Merhaba arkadaşlar kısa süre önce Klassegear'ın 90x40 mousepadini ve 48x40 Klasse Longteng modelini aldım. Bugün teslim edilecek 90x40 modeli zaten klavyeyi falan koyacağım onu iade etmeyeceğim ama diğeri mouse için olacak ve iyi bişey almak istiyorum. Wraith'in spirit of aim serisini gördüm...
  5. yusufxx1

Fevell Z1 SE Driver Nerden Bulabilirim

Elinde fevell z1 se driveri olan varsa atabilirmi destek cevap vermiyor sitelerindeki linkleri çalışmıyor hafta sonu olduğu için belki dönemiyor olabilirler.
  6. yusufxx1

Razer Deathadder v2 Mini VS Fevell Z1 SE

Ben razer mouseyi yaklaşık 3 yıl önce aldım o zamanlar hiçbir bilgim yoktu öylesine araştırmadan görüp almıştım şimdi değiştirecektim MCHOSE A5 ULTRA alacaktım fakat bütçeyi sistemi geliştirmek için harcamayı düşündüm bu nedenle indirimdeyken Furylevel Z1 SE mouse aldım 777+kargoya şimdi biraz...
  7. yusufxx1

Fevell Z1 SE Alınır mı?

Kendi sitesinde şuanda 777TL+99TL Kargo ile satışa sunuluyor.MCHOSE A5 ULTRA veya ATK A9 PLUS Almayı düşünüyordum fakat o kadar para vermek yerine bazı şeylerden tasarruf edip RX 6600 olan ekran kartımı 4060 veya 3070 yapmayı düşünüyorum.Sizce bu fiyata değer mi ? Birde ek olarak valorant...
  8. yusufxx1

Hangi mouse alınmalı?

Arkadaşlar merhaba bütçe ortalama 2000 civarı Darmoshark M3,VXE R1,ATK Dragonfly A9 Plus,Furylevel z1,AJ159 PRO,MCHOSA A5 ULTRA Bu modeller arasında kalmıştım ama forumda indirim diye açılan bir sayfa vardı ordan gankın mausunu gördüm Machenike L7 Air Tri-Mode 4K diye ilk defa duydum...
Geri