Arama sonuçları: *

1. kadiks

Yardım Mousepad Önerisi Büyük boy

Bütçem 55-60 tl önerilerinizi bekliyorum. Boyut olarak 70*30 / 90*40 civarı büyük olmalı. Kullandığım masayı değiştirdim. Eskiden güzel kayıyordu şuan ki masamda kaymıyor. Fps oyunları oynuyorum. Çabuk yıpranmaması, dikişlerinin sağlam olması ve iyi kayması çok önemli...
  2. kadiks

Yardım Type-C Mouse önerisi.

Type-C Mouse önerisi lazım. Arkadaşım laptop kullanıyor ve usb girişi bulunmamakta. Type-C girişi var. Önümüzde iki seçenek var. Ya Type-C girişli mouse ya da type-c to Usb dönüştürücü alacağız. Type-C mouse için bütçe 150 TL Donüştürücü için bütçe 30 TL kaliteli olması oldukça önemli
  3. kadiks

120 Tl Mouse önerisi

Konu başlıkta öneri bekliyorum
  4. kadiks

Yardım Mouse Macro Programı İle Bunny Macrosu Yapılır mı ?

Soru başlıkta oynadıgım bir oyunda rakibe ayak sesi vermeden shift bas çek yaparak bunny yapılabiliyor. Klavyem klasik ofis klavyesi macro ayarı vs yok. Mouse bugün Şokta satılan Rampage markasının mouse u onun üstünden tek tuşa bu bunny olayını atayabilir miyim? yoksa ille de Klavye üstünden mi...
  5. kadiks

Yardım sizce bu fiyata mantıklı değil mi?

arkadaslar gecici sureligine alacagım ki bence 1 sene goturur ben 3 ay sonra g102 tarzi bir mouse zaten alacagım bu mouse da kardesm evde kullandın diye kalacak ve bu normalde 130 tl iken burda bu fiyata düşmüş...
  6. kadiks

150 tl ye Logitech g102 vs g203

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-g203-gaming-l%C4%B1ghtsyn-910-005796-mouse-siyah-1209999.html?rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=CjwKCAiAtK79BRAIEiwA4OskBuYQxmOIkA2wT3BwAGMj4K-i_-UXwqH2pFDFBVNH4UlFbggm3NFeKRoCmdAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds...
  7. kadiks

Yardım 70-100 TL lik idareten mouse 2 3 ay idare etse yeter

Arkadaşlar kısa süreli 2 3 ay oyunlarda vs idare etsin istiyorum https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-gentle-smx-r85-makrolu-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,675795240.html...
Geri