Yardım Mouse Macro Programı İle Bunny Macrosu Yapılır mı ?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Soru başlıkta
oynadıgım bir oyunda rakibe ayak sesi vermeden shift bas çek yaparak bunny yapılabiliyor.
Klavyem klasik ofis klavyesi macro ayarı vs yok.
Mouse bugün Şokta satılan Rampage markasının mouse u onun üstünden tek tuşa bu bunny olayını atayabilir miyim? yoksa ille de Klavye üstünden mi olmalı.
Elimde macrosu bulunan rampage kb r1 klavye var onla mı yapmam lazım.
Pek bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimse mi anlamıyor...

Ben logitech g300s mouse'um ile macro atamıştım bunny yapıyordum fakat diğer programları bilmiyorum

Ben logitech g300s mouse'um ile macro atamıştım bunny yapıyordum fakat diğer programları bilmiyorum
yapılabiiyor yani kullandıgım bu mouse un programini anlayamadım gitti. internette de yok

Soru başlıkta
oynadıgım bir oyunda rakibe ayak sesi vermeden shift bas çek yaparak bunny yapılabiliyor.
Klavyem klasik ofis klavyesi macro ayarı vs yok.
Mouse bugün Şokta satılan Rampage markasının mouse u onun üstünden tek tuşa bu bunny olayını atayabilir miyim? yoksa ille de Klavye üstünden mi olmalı.
Elimde macrosu bulunan rampage kb r1 klavye var onla mı yapmam lazım.
Pek bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim.

Kimse mi anlamıyor...
bendede var makrolu mouse hıç kullanmadım bu tarz seyler ıcın sadece csde keleş + zırh bombayı oto almak ıcın kullanıyordum senın dedıgın tarzda makrolar hıleye gırıyor overwatch a düşersen ban yersin

bendede var makrolu mouse hıç kullanmadım bu tarz seyler ıcın sadece csde keleş + zırh bombayı oto almak ıcın kullanıyordum senın dedıgın tarzda makrolar hıleye gırıyor overwatch a düşersen ban yersin
reis benim oynadıgım oyunda yemiyorlar işte kullanılabiliyor serbest bu

Ben mouse'un sol üst macro tuşuna space macrosu atamıştım durmadan space basıyodu ama logitech softwarede
yinede saol reis

Yapılır tabikide. Tabi olabildiğince az pinginizin olması lazım çünkü bir biraz fazlayken havada takılıyor karakter.

Ben yapmıştım çok iyi olmasa bile logitech mouseım ile bir kaç hop yapabiliyordum

Yapılır tabikide. Tabi olabildiğince az pinginizin olması lazım çünkü bir biraz fazlayken havada takılıyor karakter.
Ben yapmıştım çok iyi olmasa bile logitech mouseım ile bir kaç hop yapabiliyordum
Peki nasıl yapabilirim?
1605771455105.png

1605771471165.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,589
Üyeler
190,770
Son üye
farukelmaci