Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

Mousepad farkları nelerdir yardımcı olabilirmisiniz?

Arkadaşlar Inca Empousa XL RGB Mousepad kullanıyorum şuan ve memnunum ama merak ediyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B07JQ2TK86/ref=asc_df_B07JQ2TK861606953780000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07JQ2TK86&linkCode=asn bu mousepadi kullansam ne gibi farklılıklar olacaktır benim...
  2. Reverse Flash

Rampage Fury Z siparişi verdim

Anlık olarak Fury Z siparişi vermiş bulunmaktayım. G903 mouseum satılık şuan. Fury Z kullananlar yorumlarınızı alabilirmiyim? Ayrıca gelince incelemesini yaparım G903 ile kıyaslarım kendimce incelememde.
  3. Reverse Flash

G903 ederi nedir sizce?

Garantisi vb yok kozmetik olarak temiz bir g903 ederi nedir sizce ikinci elde? Sadece mouse ve kutu başka bişey yok.
  4. Reverse Flash

800TL G Pro vs 1100 TL G Pro X Superlight

Arkadaşlar hangisini tercih etmeliyim? Kesin değil ama bu iki mousedan birine geçmek istiyorum. Fiyatları yazdım. Şuan kullandığım mouse g903 lightspeed. Çok memnunum ama farklılık olsun diye geçmeyi düşünüyorum.
  5. Reverse Flash

G903 vs Viper Mini vs Basilisk GÜNCELLEME!!(TAKASLADIM)

Arkadaşlar Razer Viper Mini ve Razer Basilisk mouselarına sahibim. Basilisk modelini letgoda satıyordum ve birisi garantisi bitmiş G903 ile takas olurmu dedi. Bende bugün gidip takaslamayı düşünüyorum. Şimdi Viper Miniden aşırı memnunum satmaya kıyamıyor gibiyim. Viper Miniyi satıp g903 mü...
  6. Reverse Flash

Sizce takasa değermi? G903

Arkadaşlar G430 Kulaklığımı satıyordum ve daha öncede konusunu açmıştım zaten. Razer Basilisk ile takaslamıştım. Kutulu ve faturalıydı. Bu arkadaşada(Razer Basilisk) şimdilik nakit alıcı çıkmadı ve az önce bir teklif geldi G903 ile takas olurmu diye. Sizce takaslamaya değermi? Kutusu vb herşeyi...
  7. Reverse Flash

Razer Viper Mini sizce?

https://www.itopya.com/razer-viper-mini-rgb-gaming-mouse/ G203 Lightsync var zaten ama bu mouse u çok beğendim. G203 ü fps de Razerı Knight-Rise gibi oyunlarda kullanabilirim yani tamamen keyfi alıyorum arkadaşlar alıcak olursam. Sizce nasıl alınabilir bir mousemu ?
  8. Reverse Flash

logitech g203 makro ayarları nasıl?

Arkadaşlar merhaba. G203 Mouse kullanıyorum. İstediğim makroyu ayarladım. Ayarladığım makro profilini seçiyorum. Ama masaüstüne vb tıkladığımda veya oyuna geçtiğimde masaüstü varsayılanına yani standart haline geri geçiyor Bunu nasıl ayarlayacağım bulamadım. Yazılım biraz karışık. Sinirlerim...
  9. Reverse Flash

Ekipman tercihim nasıl?

Monster Pusat K3 Blue Switch Logitech G300S (Knight Online için) Logitech Mousepad Asus Tuf M5 Mouse Mikado RGB Hoparlör Snopy Sn03P Mikrofon Everest SC HD 03 Kamera Gamepower Mihawk 7.1 RGB Kulaklık Rampage RGB Kulaklık Standı Böyle bir ekipman dizdim fikirlerinizi alabilirmiyim?
Geri