Arama sonuçları: *

1. lia shine

20 Cm el için mouse önerisi

Şuan parçalanmış bir pulsefire haste kullanıyorum. Parçalanma nedeni de oyunda durduk yere kablonun temassızlık yapması ve benim de sinirlenip kırmam :) Bütçe maksimum 3k olucak diye düşünüyorum. Aklımda atk f1 vardı fakat bu mouseun hem stoğu bitmiş hem de elime küçük gelicek muhtemelen, zaten...
  2. lia shine

Hyperx Mouseumu nasıl garantiye gönderirim?

Arkadaşlar yaklaşık 3 4 aydır mouseun kablosunda bi temassızlık var. Windows tak çıkar sesi gelmiyor ama mouseun ışıkları gidiyor ve usbyi çıkarıp takınca düzeliyor ne alakaysa. Garantiye göndericektim bir türlü nasip olmadı ve geçen gün sinirden mouseu yumrukladım, petekleri çatladı. Ama zaten...
  3. lia shine

İtalyadan hangi mouseu alabilirim?

arkadaşımın italyadan mouse getirtebilme durumu var. hangi mouseyi alabilirim?
  4. lia shine

hyperx pulsefire haste kablosu temassızlık yapıyor

mouseun kablosu temassızlık yapıyor ne yapabilirim?
  5. lia shine

Basilisk V3 mü Deathadder V2 mi?

Hangisini tercih etmeliyim? Razer Focus+ sensörü en iyi sensör diye gördüm ne kadar doğrudur? Valorant oynuyorum, mousepadim gigantus v2 xxl.
  6. lia shine

Razer deathadder v2 mini 18cm ele olur mu ?

Mouseyi dün indirimde diye direkt sipariş geçtim ama elime oturur mu oturmaz mı hiç bilmiyorum palm grip tutuyorum önceden deathadder v2 kullandığımda elime tam oturmuştu, aynı şekilde rampage centaur.
  7. lia shine

Zowie EC-1 Hala Alınır Mı?

soru başlıkta kankss
  8. lia shine

500-800 TL Mouse Önerisi

Aklımda şuan bunlar var: Glorious Model D, HyperX Haste RGB, Razer Deathadder V2, SS Aerox 3 Aralarından hangisi daha iyi bilmiyorum ama Deathadder v2 elime çok güzel oturmuştu. Bunlardan iyisi yoksa sanırım deathadder v2 alıcağım.
  9. lia shine

1599 TL G Pro LoL Alınır mı ?

https://www.itopya.com/logitech-g-pro-lol-serisi-kablosuz-rgb-gaming-mouse_u16317 bu fiyata alınır mı ? 1669223964 upupup
  10. lia shine

Rival 3 vs Viper Mini ?

Hangisi daha iyi ?
  11. lia shine

Rampage Centaur Viper mini arasında cok fark olur mu ?

Rampage centaur kullanıyorum şuan mousemde bir sıkıntı yok ama model yükseltmek istiyorum. Çok bir fark olur mu ? Centaurun sensörü avago 3050 viper mininin pixart 3359.
Top Bottom