biri mmo mouse u biri fps, temel şeyleri kafada filtremeden mouse kıyaslıyorsunuz, dünyadna haberiniz yok
O zaman Deathadder V2 tabii ki. Basilisk V3 palm için daha uygun.claw grip
ağırlıkları aynı mı? basilisk v3 de ki gereksiz tuşlar(mmo için) fps de işine yaramaz üstüne ekstra ağırlık kattığıyla kalıyor, biraz düşünün... ikisi aynı ağırlıkta olsaydı ancak shape karşılaştırması yapabilridin.? mmo mousesi fps oyunlarında kullanılmayacak diye kural falan var ben mi bilmiyorum? İkisinde de aynı sensör var ağırlıkları, tuş sayısı ve ergonomisi farklı?
Cevabı tek mesajda verdim.pardon palm yazıcaktım..
v3 de gereksiz tuş yok ki biri dpi biri tekerlek tuşu boş tek tuş sol uçtaki tuş olabilir o da ne kadar ağırlık katabilir en fazlaağırlıkları aynı mı? basilisk v3 de ki gereksiz tuşlar(mmo için) fps de işine yaramaz üstüne ekstra ağırlık kattığıyla kalıyor, biraz düşünün... ikisi aynı ağırlıkta olsaydı ancak shape karşılaştırması yapabilridin.
nası bir forum bu ya aç bak ağırlıklarını adam kafadan ağırlık hesaplamaya çalışıyor.v3 de gereksiz tuş yok ki biri dpi biri tekerlek tuşu boş tek tuş sol uçtaki tuş olabilir o da ne kadar ağırlık katabilir en fazla
nası bir forum bu ya aç bak ağırlıklarını adam kafadan ağırlık hesaplamaya çalışıyor.