Darmoshark M3 V2 vs Razer Basilisk V3 Karşılaştırması

Hocam valla iade edemiyorsunuz mouse'u zaten. Ben diyeceğimi dedim gerisi size kalmış.
Hocam sizin ki v1 se normal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla acer nitro 16 kullaniyorum. 7. Nesil r5 islemci veya 4050 ekran karti, 32gb de ram mevcut, 8 k icin gerekli donanimlardan emin degilim ama donanim olarak yetersiz olabilcegini hic dusunmedim

Eyvallah kardesim, yine de kargo ve ulasim suresini dusunerekten bi sure arastirma yapicam, degerli bilgiler icin cok tesekkur ederim
8k denersin eğer işlemci sorun çıkarırsa 4k hz ye geçersin sorun olmaz

Dediğim gibi v1 le v2 arasındaki farkı bilmiyorum ama kasa ve yazılımın değişeceğini sanmıyorum.

Ya o konuda problem veya yetersizlik olcagini dusunmuyorum, cok demode bi bilgisayar da kullanmiyorum. Ama cozemicegim bi mevzu olmaz allahin izniyle

Dediğim gibi v1 le v2 arasındaki farkı bilmiyorum ama kasa ve yazılımın değişeceğini sanmıyorum.
Ben senin yorumunu anladim, dusuncelerin ve beklentilerin normal, bikac arastirma yapicam ama arkadasin da v1 ile v2 arasinda boyle bi durum olmayacagina dair kesin bilgisi varsa tabi ogrenmek isterim

Bide hocam siz m3 pro dan bahsediyo olabilir misiniz çünkü m3 ün eski sürümünde 1000 hz vardı m3 proda 4000

Bide hocam siz m3 pro dan bahsediyo olabilir misiniz çünkü m3 ün eski sürümünde 1000 hz vardı m3 proda 4000
Sipariş geçmişimden bakayım.

M3- 4K ekstra dongle ile satılan model.
1769500882436.webp

Forumda bu konudan görüp aldım:

Sipariş geçmişimden bakayım.

M3- 4K ekstra dongle ile satılan model.
Alıntıyı görüntüle

Forumda bu konudan görüp aldım:
İlginç. ayrıca m3 v2 de masaüstü driver uygulaması kalkmış web tabanlı driver var daha stabildir diye düşünüyorum

Mcu ve switch de değişmiş. Yüzeysel kaplama ve ufak tefek iyleştirmeler yapmışlar tasarım olarak. Tabi araştırdığım kadarıyla ben zannetmiyorum hocam sorun çıkacağını sonuçta bu fiyat bandında kullanıcıların memnun olduğu kağıt üstünde de özellik olarak iyi bir mouse

8k veya 4 k benim icin de onemli degil, onemli olan boyut, sensor kalitesi, kendini kanitlamis bi marka olmasi (bilinmeyen veya az tuketilenlerde skates vs gibi bulunmama problemleri oluyor), boyut olarak da bana uygun olmasiydi ve bu sefer kablosuz bi mouse kullanmak istiyodum. Wraith i de yillardir aklimda tutarim, mouseum bozulmadigi icin alamamistim.
Bir süredir M3 V2 modelini kullanmaktayım. Fiyatına göre sunduğu performans ve malzeme kalitesi beni oldukça tatmin etti. Herhangi bir soyulma, erime, içe göçme gibi hiç bir sorun yaşamadım. 8000hz dongle ile birlikte geliyor işlemcim yetmesine rağmen stabil 4000hz oynuyorum. Arkadaşın dediği farklı bir model veya 1. versiyon olabilir.

Bir süredir M3 V2 modelini kullanmaktayım. Fiyatına göre sunduğu performans ve malzeme kalitesi beni oldukça tatmin etti. Herhangi bir soyulma, erime, içe göçme gibi hiç bir sorun yaşamadım. 8000hz dongle ile birlikte geliyor işlemcim yetmesine rağmen stabil 4000hz oynuyorum. Arkadaşın dediği farklı bir model veya 1. versiyon olabilir.
V1 modeliymis zaten hocam ama yine de dikkat etmek istedim, sizden de kullanici yorumu almak guzel oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,175
Üyeler
192,631
Son üye
GANYOTÇUU
Geri