Arama sonuçları: *

1. AliMert37

Xbox 8. Nesil gamepad alınır mı?

Rocket league ve fifa oynamak için alıyorum. PC uyumluluk konusunda en iyi Xbox diye biliyorum. Elimde xboxa daha iyi oturuyor. Herhangi bir kronik sorunu var mı? 9. Nesil aradaki farka değer mi?
  2. AliMert37

Dareu a950 pro hızlı şarj sıkıntı yapar mı?

33w hızlı şarj adaptörüyle şarj etsem bir şey olur mu?
  3. AliMert37

Ss primeden dareu a950 proya geçilir mi?

Hem kablosuz hemde beyaz bi mouseye geçmek istiyorum. 2. el bi tane buldum. Fps oyunlarında sıkıntı yaşarmıyım?
  4. AliMert37

Glorious Model O Minus wireless alınır mı?

Kablosuz beyaz mouse arıyorum. İncehesapta indirime girecek. Fps oyunları falan oynanır mı?
  5. AliMert37

SS prime wireless nasıldır?

Şuanda SS prime kablolu kullanıyorum. Kablosuz bir mouseye geçmek istiyorum ama primenin tutuş şekli elime tam oturduğu için çok memnunum. Prime wireless nasıldır? Sensör olarak aynı sensör mu. Fps oyunlarında gecikme vs sıkıntı yapar mı?
  6. AliMert37

Bu mouse hangi sensörü kullanıyor?

Türkiyede de satılıyormuş bu mouse. 2000hz yazıyor bazı sitelerde. Gerçek mi ve hangi sensörü kullanıyor acaba...
  7. AliMert37

M800 pro almaya değer mi?

SS prime var şuanda. Kablosuza geçmek istiyorum. Fps oyunu oynarken bı sıkıntı yaratirmi. Çok fark var mı arada?
  8. AliMert37

Klasse pro alınır mı?

Genelde oyun oynamak için alacağım. En az 90x40 olması gerekiyor. Bunu almayı düşünüyorum. https://amzn.eu/d/beHy7mH
  9. AliMert37

300 TL büyük boy mousepad önerisi

En az 90x40 olması gerekiyor. Rgb ya da desenli düşünüyorum.
  10. AliMert37

1.5kya mouse önerisi

Genelde oyun oynamak için alacağım. Kablolu kablosuz önemli değil
  11. AliMert37

İtopya iade ne kadar sürer

Katar pro wireless almıştım iade edip prime+ almayı düşünüyorum. İade alirlar mi ne kadar sürer? Kredi kartından alındı bu arada.
  12. AliMert37

Katar Pro wireless alınır mı?

Sensörü hakkında kötü diyenler var. Oyun oynamak için alınır mı?
  13. AliMert37

Hangi mouseyi alayım?

Oyun oynarken kullanacağım. Kablosuz olduğu için gecikme falan yaparmı. Ayrıca bunlardan hangisi daha iyi ya da başka önerebileceğiniz mouse var mı...
  14. AliMert37

Kablosuz mouse önerisi

Kablosuz mouse almak istiyorum. Bütçe olarak tam bi fiyat yok ama oyun oynarken sıkıntı yapmayacak en uygun mouse nedir?
  15. AliMert37

Mouse değiştirmeye değer mi?

Şuanda g102 kullanıyorum ama orta tekerlek takılmaya başladı. Bu mouse indirimde şuan alınır mı? Ya da başka öneriniz var mı https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-m300s-oyuncu-mouse-gy51h47350-p-HBCV00002WQ3TQ?url_src=ios-product-detail
  16. AliMert37

G102 ayak nerden alabilirim?

Mousemin içini açmam lazım o yüzden o kaygan yerleri Sökmem lazım bunlarin yenisi de Türkiyede 100tl ucuza bulabilirmiyim?
  17. AliMert37

150tl ye G102 den iyi mouse varmı?

Soru yukarıda.
  18. AliMert37

Corsair Katar Pro vs G102

Oyun için alıcam aralarında çok bir fiyat farkı yok hangisi daha iyi?
  19. AliMert37

Csgo için max 150 tl mouse

150 tl ye yakın olsun
  20. AliMert37

Bu mouse alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/rampage-smx-r44-makrolu-6400dpi-rgb-ledli-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000OO71L?magaza=Sarfnet normalde g203 alacaktım ama fiyatlar gittikçe artıyor bu mouse iyi mi? kullananların herhangi bir şikayeti varmı?
Top Bottom