Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Çözüldü✓ 2000 TL Civarı Kablosuz Mouse Tavsiyesi

Merhaba, hemen şimdi alacağım. Aklımda Razer Deathadder V2 Pro var, Gaming.gen.tr’de 1999 TL. Farklı marka tavsiyeleriniz varsa sebebiyle belirtirseniz sevinirim. Deathadder’ı neden almalı/almamalıyım? Elime tam oturduğundan falan eminim, daha önce kullandım. Bir de bütçeyi 3000 yapıp...
  2. ArdaM

Öneri Macbook İçin Mouse Tavsiyesi Verir Misiniz?

Merhaba, Macbook ile kullanmak için kablosuz bir mouse arıyorum. Editörlük, tasarım gibi şeylerde kullanacağım, oyun neredeyse hiç oynamıyorum. Uzun ömürlü, kaliteli bir mouse istiyorum. Aklımda Magic Mouse 2 var ama 2400 TL'ye değer mi emin değilim. 1500-2500 TL aralığında tavsiyelerinize...
  3. ArdaM

Rampage Fury Z Hakkında İlk Bilgiler ve Fotoğraflar

Furylevel, dünkü yayında Rampage Fury Z kablosuz mouse'u gösterdi. Ürünün özelliklerini ve fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum, Nisan gibi çıktığında incelemesi de gelecek. Sensör: PAW 3335 Ağırlık: 80 Gram Civarı 580 mAh Batarya Type-C ile bağlanıyor ve yanında paracord bir kablo geliyor...
  4. ArdaM

Deathadder V2 VS Rival 3 Wireless Bundle

Arkadaşım bu sabah Deathadder V2'yi 600 liraya sipariş etmiş, ben de görünce Rival 3 Wireless'ın Qck medium bundle'ını önerdim, ön siparişte 550 TL. Sizce hangisi daha iyi, bu bütçede daha iyi mouse öneriniz var mı
Top Bottom