Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

500TL'ye mouse önerisi

500tl kadar bütçe var mouse arıyorum ne tavsiye ederisiniz
  2. M-Q^GÖKTÜRK

Hem kablolu hem kablosuz kullanabileceğim mouse önerisi

şu ara öyle bir mouse'a ihtiyacım var iki farklı pcde kullanacağım olabildiğince ucuz olmasını istiyorum BT olmasına gerek yok
  3. M-Q^GÖKTÜRK

Bu mouse alınır mı veya rakibi varmı ?

https://www.amazon.com.tr/Kablosuz-Tekerlekli-Ergonomik-Başparmak-M913GX/dp/B0CFV851HZ/ref=sr_1_11?qid=1707156259&refinements=p_4:DeLUX&s=electronics&sr=1-11 geçenlerde bir mouse arayışına girmiştim bulamamıştım şuan karşıma bu çıktı %20 iade ile 600tlye falan gelecek sizce alınır mı? bu tarzda...
  4. M-Q^GÖKTÜRK

kablosuz mouse tavsiyesi lazım

600tl bütçem var şarjlı/pilli önemli değil lütfen kablolu önermeyin aynı zamanda hafif mouse kullanamıyorum ofis mouse tarzıda olur solda makro tuşu olması yeterli fakat hafif tercih etmiyorum oyun için kullanmayacağım 1705948007 @MuratTheFounderOfGariban hocam sizin tavsiyeniz varmı
  5. M-Q^GÖKTÜRK

Mouse tavsiyesi lazım bütçe düşük

şuan performax xotran kullanıyorum ve memnunumda fakat kablosuz bir modele geçmek istiyorum 600tl gibi bir bütçe belirledim fakat asimetrik ele oturan bir model istiyorum lütfen simetrik ve çok hafif mouseler önermeyin 100gr ve üstü benim için daha idea olacaktır pilli/şarjlı fark etmez oyuncu...
  6. M-Q^GÖKTÜRK

beyaz mouse tavsiyesi

geçen günlerde t60 klavye aldım ve beyaz rengin daha iç açıcı olduğunu fark ettim onun yanında amfimide değiştirdim parlak metal bir rengi var ve bundan dolayı beyaz bir mouse arıyorum şuan performax xotran kullanıyorum bu mouse seviyesinde başka ne alabilirim en uygun fiyatla aklımda bir bütçe...
  7. M-Q^GÖKTÜRK

uygun fiyatlı mousepad tavsiyesi

80x40/90x40 olabildiğince uygun fiyatlı ama kaliteli bir mousepad arıyorum xrades/porge markaları bit tık pahalı geldi onlar dışında önerileriniz varmı
  8. M-Q^GÖKTÜRK

114tl'ye Performax Xotran aldım doğru kararmı

dün gördüğüm bir konuya istinaden performax xotran mouse aldım doğru kararmı olmuş 114tlye çokda bir şey beklemiyorum ama genel olarak nasıldır
  9. M-Q^GÖKTÜRK

logitech g300s çok mu risk olur

şuan bir mouse bakıyorum tahmini olarak max. 250 tl kadar bütçem var 2.el tercihlerede açığım 2 yıl kadar 2.el olarak aldığım g300s'i kullandım aldığım bilgisayarcıda bildiğim kadarıyla 3 yıldır falan kullanıyormuştu ve elimede çok güzel oturuyordu o artık miyadımı doldurmaya başladıki zaten...
  10. M-Q^GÖKTÜRK

sensörü düzgün tepki veren bir mouse arıyorum

şuan kullandığım rampage slash mouse kullanıyorum ama sensöründen çok sıkıldım saçma sapan tepkiler veriyor şuan 200tlye kadar bir mouse almayı planlıyorum bu paraya ne alabilirim asimetrik ve ağır mouseleri tercih ediyorum tavsiyeniz ne olur +-50tl kadar çıkabilir bütçe olarak
  11. M-Q^GÖKTÜRK

1k TL'ye kadar mouse tavsiyesi

bir arkadaşım 1 k bütçe ile mouse arıyor herhangi kriteri yok kaliteli olsun yeter tavsiyeleriniz nelerdir
  12. M-Q^GÖKTÜRK

Bu mousepadlardan hangisi daha alınabilir

https://www.trendyol.com/antech/rgb-duz-siyah-80-30-cm-gaming-oyuncu-mousepad-p-33274365 https://www.trendyol.com/m90/dunya-isikli-rgb-oyuncu-mouse-pad-80x30-cm-kaymaz-ledli-mousepad-p-81513535/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=122648...
  13. M-Q^GÖKTÜRK

logitech g402 alınır mı?

500/520 tl kadar max bütçen var logitech g502 kampayası falan bulursam onu alırım diye düşünmüştüm ama onuları fiyatı uçtu gitti onun yerine g402 düşünüyorum sizce alınır mı yoksa kampanyada falan g502 bu paralara düşebilirmi
  14. M-Q^GÖKTÜRK

Bu mouselerden hangisini almalıyım

https://www.amazon.com.tr/Logitech-Gaming-Mouse-Siyah-910-004068/dp/B00LFBEOUA/ref=asc_df_B00LFBEOUA/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510122138863&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=4940604866927732741&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056794&hvtargid=pla-472610228051&psc=1...
  15. M-Q^GÖKTÜRK

450tl'ye Kadar Mouse Tavsiyesi

yeni mouse almaya karar verdim bütçe 450/500 kadar PARMAK DESTEĞİ OLMAK ZORUNDA ve orata boy bir mouse olması lazım logitech g300s den geçeceğim bu paraya gamepower rampage everest falan tercih etmem ama çok kaliteli ise düşünürüm delikli istemiyorum kablosuz olabilir ama kablolu kablosuz fark...
  16. M-Q^GÖKTÜRK

100Tl'ye Kadar Kablosuz Mouse Tavsiyesi

bu gün teknosada gezerken https://www.teknosa.com/preo-m16-kablosuz-sessiz-mouse-siyah-p-125194112 bu mouseyi buldum fiyatıda güzel elime falanda oturdu haftaya alacağım kampanya falan varsa hemen alabilirim ama bütçe yükseltemem max 110 diyelim zaten mousem var extra olarak kendime kablosuz bir...
  17. M-Q^GÖKTÜRK

LOGİTECH G300s üretim tarihine nereden bakabilirim

tam 7 ay önce mahalle bilgisayarcımdan 80tlye 2.el logitech g300s almıştım ama şuan üretim tarihini merak ettim nereden bakabilirim
  18. M-Q^GÖKTÜRK

150tlye kadar "PARMAK DESTEKLİ" mouse önerisi

bütçe 150tl elimin boyu 18 cm parmak destekli mouse arıyorum oyuncu şartı yok ama 9 tuşlu olursa tadından yenmez önerilerinizi bekliyorum bir tane rampage model vardı bilgisayarcım kullanıyordu ama modelini unuttum bu arada katar pro önerecekleri saygı ve sevgi ile konu dışını uğurluyorum...
  19. M-Q^GÖKTÜRK

bu a4 tech mousenin modelini bulabilirmisiniz

mouse bu demin yolda buldum çalışıyor elime müthiş oturdu ama ortadaki tuşa basınca değişik yerlere atıyor driverini bulmam lazım altındaki bant kazın mış
  20. M-Q^GÖKTÜRK

100tlye kadar mousepad önerisi

100tlye kadar bir mouse pad arıyorum 80x30 olura daha iyi olur rgb olabilir ama şart değil
Top Bottom