beyaz mouse tavsiyesi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,191
geçen günlerde t60 klavye aldım ve beyaz rengin daha iç açıcı olduğunu fark ettim onun yanında amfimide değiştirdim parlak metal bir rengi var ve bundan dolayı beyaz bir mouse arıyorum şuan performax xotran kullanıyorum bu mouse seviyesinde başka ne alabilirim en uygun fiyatla aklımda bir bütçe yok ama oldukça düşük olması gerekiyor fps oyun oynamıyorum sadece arada hikayeli oyunlar ve minecraft oynuyorum ne tavsiye edersiniz

Ne kadar uygun fiyatlı? :) G502 seviyorsan bunu da seversin.

bu mouseye göre baya uygun birşeyler arıyorum hocam oyun vs oynamadığım için çok kaliteli bir şey almayacağım sanırım 350/400 tl gibi bir bütçe ayarlayabilirim belki daha yülseltedebilirim eğer bu parada hiç mouse yoksa ama illa vardı diye düşünüyorum

Ben bu mouseyi kullanıyorum çok memnunum hafifliği ergonomisi çok güzel. bağlantısında gecikme yok denecek kadar az sensörü de baya kaliteli.
YINDIAO AJAZZ AJ199 Kablosuz Oyun Faresi,Ultra Hafif(60g),Optik Sensör Pixart PAW3395, 26000 DPI, 2.4Ghz, 1ms,USB C Kablolu,6 Programlanabilir Düğme,Uzun Pil Ömrü,Ergonomik,PTFE Ayak,PC/MAC - Beyaz https://amzn.eu/d/0mdPFXW

Bu mouse da benim mousenin yeni çıkan modeli bütçen hangisine el veriyorsa ikisinden birisini alabilirsin pişman olmazsın
AJAZZ AJ139 PRO X SUPERLIGHT Kablosuz Oyun Faresi,Ultra Hafif(59g),Pixart PAW3395 Optik Sensör,26000 DPI,2.4Ghz/USB C Kablolu,Ergonomik,6 Programlanabilir Düğme,200 Saat Pil Ömrü,PC/MAC için - Beyaz https://amzn.eu/d/76di8Ht

bu mouseye göre baya uygun birşeyler arıyorum hocam oyun vs oynamadığım için çok kaliteli bir şey almayacağım sanırım 350/400 TL gibi bir bütçe ayarlayabilirim belki daha yülseltedebilirim eğer bu parada hiç mouse yoksa ama illa vardı diye düşünüyorum
Sıfır benim bildiğim yok beyaz şuanlık ama ikinci ele bakılabilir.

bu mouseye göre baya uygun birşeyler arıyorum hocam oyun vs oynamadığım için çok kaliteli bir şey almayacağım sanırım 350/400 TL gibi bir bütçe ayarlayabilirim belki daha yülseltedebilirim eğer bu parada hiç mouse yoksa ama illa vardı diye düşünüyorum
şimdi görüyorum mesajınızı bu bütçeye ne alabilirsiniz bilmiyorum benim önerdiklerim biraz daha yüksek bütçeli

Sıfır benim bildiğim yok beyaz şuanlık ama ikinci ele bakılabilir.
anladım hocam model olarak nelere bakılabilir çin şirketlerine çok hakim değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi görüyorum mesajınızı bu bütçeye ne alabilirsiniz bilmiyorum benim önerdiklerim biraz daha yüksek bütçeli
anladım hocam önerileriniz için teşekkür ederim ama dediğiniz gibi onlar bütçemi baya aşıyor

geçen günlerde t60 klavye aldım ve beyaz rengin daha iç açıcı olduğunu fark ettim onun yanında amfimide değiştirdim parlak metal bir rengi var ve bundan dolayı beyaz bir mouse arıyorum şuan performax xotran kullanıyorum bu mouse seviyesinde başka ne alabilirim en uygun fiyatla aklımda bir bütçe yok ama oldukça düşük olması gerekiyor fps oyun oynamıyorum sadece arada hikayeli oyunlar ve minecraft oynuyorum ne tavsiye edersiniz
Ömürlük mouse olan lamzuyu tavsiye ederim evet çok pahalı ama ömürlük sürekli mouse parasi vereceğine biriktir 1 kere al

Ömürlük mouse olan lamzuyu tavsiye ederim evet çok pahalı ama ömürlük sürekli mouse parasi vereceğine biriktir 1 kere al
imkanım olsa alırım hocam ama o parayı biriktirecek imkanım var ama bir mouseye o parayı veremem açıkçası logitech mouselerde çok kaliteli oluyor onlardan almak bana daha mantıklı en son depremden önce g402 almıştım 502ye param yetmedi diye o depremde gidince yerine performax xotran aldım aralarındada aşırı bir fark olmadığını fark ettim fps oyuncusu vs. olsam alırım ama dediğim gibi google girmek ve arada sırada raft/minecraft oynamak için alacağım mouseye 2000tl vermek mantıkı gelmiyor bana

klasik m300s var naysla 495 e falan gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,672
Üyeler
190,782
Son üye
ardademirok
Geri