Arama sonuçları: *

1. MrJosef

1200 TL mouse tavsiyesi

claw tutuyorum daha önce haste wireless kullandım güzeldi o shapeye benzeyen daha kaliteli bir mouse varsa alabilirim yoksa tekrar haste almayı düşünüyorum hb de 1350 tl %10 daha da iniyor naysla
  2. MrJosef

fingertip-claw Mouse Tavsiyesi

2000 TL'ye kadar olabilir elim 18 cm orta sayılır. Daha önce viper v2 pro denemiştim baya güzeldi ama biraz aşıyor bütçemi. Geçenlerde pulsefire haste wireless aldım ama clickinde sorun çıktı iade edeceğim.
  3. MrJosef

Claw tutuş için mouse önerisi

kullanip tavsiye edebileceginiz bir mouse varsa claw tutus için bekliyorum bütçe 2000 elim orta boyutta viper v2 pro kullandim ama beyaz olan cok cabuk kirlendigi icin iade edecegim
  4. MrJosef

Klasse Mousepad Alınır mı?

https://www.trendyol.com/kl-asse-markt/japon-dalgasi-kanawaga-90x40-cm-speed-gamer-oyuncu-mousepad-mouse-pad-p-163694786
  5. MrJosef

Razer Viper Mini için Mousepad Önerisi

2 yıldır steelseries csgo howl edition kullanıyorum ama sanırım aşındığından dolayı şuan yeni mousemle 0 akıcılık yaşıyorum. Bu mousepadi nasıl düzeltebilirim veya yeni mousepad önerisinde bulunursanız sevinirim.
  6. MrJosef

Razer Viper Mini vs Corsair İronclaw RGB

Razer Viper Mini vs Corsair İronclaw RGB kim alır arkadaşlar? Tutuş şeklim claw Elimin 17-18 cm arasında uzunluğu var.
  7. MrJosef

150 Liraya Corsair Katar Pro Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/CORSAIR-CH-930C011-EU-12-400-SENS%C3%96R-GAMING/dp/B08LR46FRB?ref_=Oct_s9_apbd_onr_hd_bw_bDkqsIB&pf_rd_r=GMYTP3WAP78ZSZ9TG9KD&pf_rd_p=e6793bff-d16a-540c-99d1-e81c2ab13479&pf_rd_s=merchandised-search-10&pf_rd_t=BROWSE&pf_rd_i=12602040031 Mouse bu arkadaşlar 25 liralık...
  8. MrJosef

150-200 TL LoL İçin Mouse Önerisi

Şuan kullandığım mouse bu; Daha önce GM11 kullanıyordum ama elime oturmuyordu. Elim orta küçük arası pençe tutuş stili ile kullanıyorum.
  9. MrJosef

Razer Viper vs Rival 3 vs Sensei Ten

Bütçem aşağı yukarı 200-300 ama İtopya da ki gerçek indirimler sayesinde 2 mouse daha radarıma girdi. Sizce hangisini alsam pişman olmam? Viper almak yerine 350 Liraya temiz kullandığını iddia eden bir arkadaş gördüm onu almak mantıklı mıdır?
  10. MrJosef

200-300 TL Mouse Önerisi

MSI GM 11 Mouse kablo temassızlık sorunu var. Garantiye yollayacağım. Büyük ihtimalle yeni ürün gönderecekler. Bende onu satıp üstüne 100-200 TL koyup yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Adaylarım bunlar. Steelseries Rival 3 300 TL Razer Viper Mini (2 Haftalık 2. el 300 TL) Rampage Sector 200 TL...
  11. MrJosef

Garanti Belgesini Kaybettim

MSI VIGOR GK 30 Combonun GM 11 Mouse'unda sorun çıkmaya başladı ama garanti belgesini bir türlü bulamadım. Ürünü itopyadan bilgisayarla aynı faturada aldım. Sizce kabul ederler mi?
  12. MrJosef

Mouse'dan Sürekli USB Sesi Geliyor

Mousem MSI GM 11 son günlerde mouse hızlı çevirdikçe USB çıkarma sesi gelmeye başladı (Ben düşük DPI oyuncusuyum). Bu sorunla karşılaşan varsa çözümünü yazarsa sevinirim.
Top Bottom