viper v2 ye göre farkları nelerdir![]()
Pulsar X2 Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz
Ürün Açıklaması Rekabetçi Oyun için Tasarlandı Farenin kalbi, olağanüstü parametrelere sahip yenilikçi Pixart PAW3395 sensörüdür. Maksimum ivmesi 50G'de korunur ve maksimum izleme hızı 650 IPS'dir. İmleç hızı 50'den 26000 DPI'a kadar ayarlanabilir! Bu sayede sensörün elinizin hareketini...shop.connectgame.com.tr
yani skatez benim için o kadar önemli sayılmaz. Daha çok clicklere ve malzeme kalitesine önem gösteriyorum lol oynadığım için çok nadir fps oynarım o da düşük sens olduğu için farketmezViper v2 pro 750 IPS 70G, Pulsar X2 650 IPS 50 G, Eğer skatezlere vs çok takılmıyorsan Darmoshark m3'te alabilirsin 1200 TL'ye o da 650 ıps 50 g bene çok memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pulsar X2 ve Darmoshark m3 piyasada ki en iyi 2. sensöre sahip viperden sonra
![]()
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.tr
bu darmoshark shape olarak hangi mouselere benziyor bilindik markalardan?Viper v2 pro 750 IPS 70G, Pulsar X2 650 IPS 50 G, Eğer skatezlere vs çok takılmıyorsan Darmoshark m3'te alabilirsin 1200 TL'ye o da 650 ıps 50 g bene çok memnunum.
Pulsar X2 ve Darmoshark m3 piyasada ki en iyi 2. sensöre sahip viperden sonra
![]()
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.tr
Hocam açıkçası ben darmoshark m3 tavsiye edebilirim. malzeme kalitesi ortalama üzeri switch olarak kaith kullanıyor 3395 sensör var 1200tlcik sadece.yani skatez benim için o kadar önemli sayılmaz. Daha çok clicklere ve malzeme kalitesine önem gösteriyorum lol oynadığım için çok nadir fps oynarım o da düşük sens olduğu için farketmez
Deathadder v2ye çok benziyor shape olarakyani skatez benim için o kadar önemli sayılmaz. Daha çok clicklere ve malzeme kalitesine önem gösteriyorum lol oynadığım için çok nadir fps oynarım o da düşük sens olduğu için farketmez
bu darmoshark shape olarak hangi mouselere benziyor bilindik markalardan?
Sadece shape farkı var daha viper viper mini gibin3 diye bir model daha var gene aynı markaya ait ne farkı var hocam biliyor musunuz
ve kutu içeriği nedir tam olarak sitede göremedim
Sora stokta yokHocalarımın önerileri gayet iyi. Onların attıklarına da alternatif bu 2 mouse u da düşünebilirsiniz.
![]()
Ninjutso Sora Wireless Mouse
Kargoya teslim süresi: 1 iş günü Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
![]()
Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com
Fark etmemişim üzüldüm stokta olmadığını görünceSora stokta yok![]()
G pro x çöp bir mouse2. el g pro x superlight vs nasıl olur çoğu yayıncı sponsor olduğu için kullanıyor ama bayağı bir populer mouse