POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Kendim kullanıyorum aşırı memnunum profesyonel fps oyuncusuyum.Hocalarımın önerileri gayet iyi. Onların attıklarına da alternatif bu mouse u da düşünebilirsiniz
Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır. OG V2: Stoklarımıza giriş...wraithesports.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouseye bak, tiktokta ünlü olmaya çalışan kız profili.G pro x çöp bir mouse
Çok ağır çöp hemde. Omron switch, çift tıklama sorunları, IPS ve G'nin yerlerde olması. Hatta ne kadar çöp olduğunu söyleyeyim, AOC AGM700'ün sensörü bile 400 IPS 50G bu arkadaşın ki ne hikmetse 400 IPS 40G. Darmoshark m3 650IPS 50g
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
AOC AGM700 Agon RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile AGM700 ITOPYA'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış görmüyorsun Sensörü daha iyi dediğim mouse 330 TL.
Kral bunu al. https://wraithesports.com/products/lamzu-atlantis-wireless-mouse2000 TL'ye kadar olabilir elim 18 cm orta sayılır. Daha önce viper v2 pro denemiştim baya güzeldi ama biraz aşıyor bütçemi. Geçenlerde pulsefire haste wireless aldım ama clickinde sorun çıktı iade edeceğim.
Elin küçükse de mini olanı al.