Arama sonuçları: *

1. A

Bu mouselar arasından hangisi alınır?

Mouse almayı düşünüyorum. Aradığım özellikler arasında şarjının uzun süreli gitmesini istiyorum. Çok aradım, yorum okudum, kurcaladım bu modelleri buldum. X1 hoşuma gitti ama bu fiyat farkına değmeyecek diye düşünüyorum. M800 Ultra'nın da fiyatı cazip geldi. Üst düzey oyuncu değilim. İşten...
  2. A

Kablosuz şarjı uzun giden mouse önerisi

Kablosuz, oyun için (hikayeli oyun), şarjı uzun giden, type c şarj edilebilen bir mouse arıyorum. Şu an kablosuz mouse kullanıyorum ama 125Hz. Şarjından çok memnunum 1 ay kadar gidiyor ama 125 hz olduğu için yavaş kalıyor. Bu yüzden en az 1K Hzlik kablosuz mouse arıyorum. 2-3K fiyat bandına...
  3. A

Wireless vs Bluetooth Mouse

Bir mouse siparişi verdim. Mouse'da hem kendi USB alıcısı ile wireless, hem de bluetooth 4.0 ve 5.0 modu var. Hangisiyle kullanırsam şarjı daha verimli kullanabilirim? 4.0 ve 5.0 ile kullanım, pil farkı olur mu?
  4. A

Mouse kolay bozulur mu?

İkinci el de bir mouse almak istiyorum kablosuz olarak. GM 41 Wireless modeli. Garantisi yok. Mouse'lar çabuk bozulan ürünler mi? Alınır mı?
  5. A

Kablosuz çevre birimleri önerisi

Kablo derdinden kurtulmak istiyorum. Bu yüzden kablosuz klavye, mouse, gamepad, kulaklık arıyorum. Online oyun oynamıyorum. Hikayeli daha çok. O yüzden çok kaliteli, gecikme değeri en düşük olup fiyatı yüksek olan ürünlere ihtiyacım yok. İkinci el de olur. Öneriniz varsa çok sevinirim. Uygun...
Top Bottom