Arama sonuçları: *

1. K

Grip tape önerisi lazım

Arkadaşlar kullandığım grip tape biraz eskidi yenisini almak istiyorum, dareu a950 mouse var, sizin kullandığınız ve grip tape aldığınız yerler var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
  2. K

Mouse pad önerisi alabilir miyim?

Bütçe 400-500 gibi düşünebiliriz. Daha önce hiç speed kullanmadım, yağ gibi kayan mouse pad almadım hiç. her tarz oyunu oynuyorum. yüksek sensler kullanmıyorum. Baktığım zaman klasse mouse padler hoşuma gitti. Ne önerirsiniz ? 90x40 gibi mouse padler hoşuma gidiyor.
  3. K

Mouse pad önerisi yapabilirseniz çok sevinirim bütçe maks 400-500 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B09TG4YDV2?ref=emc_s_m_5_i_n&th=1 Ben bu mouse padi buldum sade ve güzel. Çok rengarenk desenli şeyler sevmiyorum. Nasıldır önerir misiniz? Yıllardır kullandığım mouse pad var, speed-control felan çok bilmem ama speed olmadığı kesin :D Bu attığım mouse pad speed...
  4. K

Dareu a950 Pro 4k kullanan kişiler önerir mi?

Bu mouse alıp kullanan arkadaşlar var mı? memnunlar mı? önerirler mi? şarjı ne kadar süre gidiyor ? 4000hz kullanınca şarjı ne kadar gidiyor?
  5. K

bütçe 1.5-2k wireless mouse

Dareu a950 pro ve vgn dragonfly f1 pro dışında farklı bir önerisi olan var mı? Bu işlerden pek anlamıyorum. Connectgame yorumlarını görünce oradan bir şey almaya çekindim. Hepsiburada üzerinden alsam fark olur mu?
  6. K

Kablosuz mouse arıyorum bütçe 1.5-2K

Kablosuz, wireless mouse arıyorum bütçe 1.5-2k bütün önerilere açığım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. K

Wireless mouse arıyorum. bütçe 1500-2000

Wireless mouse arıyorum bütçe 1500-2000. Mouse'lar ile pek aram yok o yüzden bilmiyorum. yardıma ihtiyacım var. Neden o mouse, ne özelliklere dikkat edilmeli ?
Top Bottom