bütçe 1.5-2k wireless mouse

kepenss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
533
Bütçe
2000
Dareu a950 pro ve vgn dragonfly f1 pro dışında farklı bir önerisi olan var mı? Bu işlerden pek anlamıyorum. Connectgame yorumlarını görünce oradan bir şey almaya çekindim. Hepsiburada üzerinden alsam fark olur mu?

Dareu a950 pro ve vgn dragonfly f1 pro dışında farklı bir önerisi olan var mı? Bu işlerden pek anlamıyorum. Connectgame yorumlarını görünce oradan bir şey almaya çekindim. Hepsiburada üzerinden alsam fark olur mu?
Olmaz sanırım 1800 TL falan oluyor gayet üst düzey bir mouse alternatif aramaya gerek yok bunun üstü zaten sora 4k falan

Hepsiburada üzerinden dareo a950 pro 4k alabilirsin yine connectgame satıyor ama iadesi daha kolay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürün şarjlı mı ? ve razer deathadder v2 hyperspeed pilli mouse den iyi midir ?
Kat kat iyidir ve evet şarjlı.

bu nays'ı kullanıp nasıl alıyoruz benim hiçbir bilgim yok :D
Nays hesabın yoksa aç hocam normal ibandan başka bir hesaba para atar gibi para atıyorsun açıklamaya tc yazıp para naysa geçiyor naysta kartım kısmında yer alan bilgileri normal kartmış gibi giriyorsun alıyorsun 1 2 gün içinde de %10 cashback yani 200 tlyi nays hesabına yatırıyorlar

Nays hesabın yoksa aç hocam normal ibandan başka bir hesaba para atar gibi para atıyorsun açıklamaya tc yazıp para naysa geçiyor naysta kartım kısmında yer alan bilgileri normal kartmış gibi giriyorsun alıyorsun 1 2 gün içinde de %10 cashback yani 200 tlyi nays hesabına yatırıyorlar
naysa geri yatan parayı kendi banka hesabıma çekebiliyor muyum?

naysa geri yatan parayı kendi banka hesabıma çekebiliyor muyum?
İster harcar ister çekersiniz iş bankası hesabı gerekiyordu galiba doğrulama için ona ama en kötü yine naystan harcarsınız.Ben iş bankası hesabıyla nays hesabıjmı doğruladığım için çekebiliyorum ama

Geri