Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Öneri 2000 TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi mekanik klavye arıyorum. Klavyeler hakkında çok bilgim yok, bu yüzden sizin fikrinizi almak istedim. Bir arkadaş brown switch önerdi, ben de araştırdım red switch bana uygun olur diye düşündüm. Oyun oynamıyorum ama hızlı yazmak istiyorum. Brown...
  2. MattJohn

Öneri F/P Red Switch Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi red switch mekanik klavye arıyorum. 1000-1500 civarında birkaç model buldum ama ne kadar iyi bilgim yok, gamepower ve redragon modelleri var genelde. Sizce 2k'ya kadar güzel, işimi görecek bir klavye bulabilir miyim yoksa bütçeyi arttırmam mı...
  3. MattJohn

Öneri Red Switch mi Brown Switch mi?

Arkadaşlar hangi switch'e sahip olan klavyeyi almalıyım sizce? Tuşlara bastığım gibi geri gelmesini yani hızlı olmasını ve sessiz olmasını istiyorum. Bir de sizce buna sahip klavyeleri deneyebileceğim mağazalar var mı? Birsürü klavye çeşidi olsun istediğimi deneyip karar vermek istiyorum...
  4. MattJohn

Yardım Keyfine Göre Çalışan Klavye!

Arkadaşlar bende bir klavye var, arkasında "Logitech Internet 350" yazıyor ama Exper marka. Biri verdi bana bunu bedavaya, bilgisayara taktım çalışmıyor. Kabloyu takınca ışıkları yanıyor sonra hemen sönüyor. Bilgisayarcıları dolaştım sordum hepsi bitmiş, at bunu dedi. Bir tanesi denedi, taktı...
  5. MattJohn

ÇOK UCUZ IŞIKLI MIŞIKLI KLAVYE

Merhaba arkadaşlar iyi günler, iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi ucuz, ışıklı, (mümkünse yarı mekanik, mekanik hisli olan, olmasa da önemli değil) bir klavye önerir misiniz? Işıklı ve ucuz olması lazım diğer şeyler çok önemli değil. Ne kadar ucuz derseniz, ne kadar ucuzsa o kadar iyi...
Top Bottom