Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Aula F75 Sarji Ne Kadar Surede Bitiyor ???

SA,Aula F75 klavyeyi 7-8 ay önce almıştım ama bilgisayarım bozuk olduğu için hiç kullanamamıştım. Yaklaşık 2 ay önce bilgisayarımı tamir edip yükselttikten sonra kullanmaya başladım. Klavye 7 ay kutuda kalmasına rağmen %100 şarjlıydı. 2-3 hafta içinde şarjı %40’a düşünce, bataryaya zarar...
  2. KaptanMC

Aula F75 Klavye Windows Tuşu Sorunu

Sa, Dun Sakladigim Aula F75 kalvyeyi cikarip kullanmaya basladim ama bugun fark ettim ki windows tusunu algilamiyor yani calismiyor'da olabilir bildiginiz gibi milli klavye oldu bir nevi bir cogununuzda oldugu icin sormak istiyorum bu sadece bende mi oluyor yoksa sizinde Aula kilavyenizin...
  3. KaptanMC

Bu Klavye'nin Modeli Nedir

Sa beyler internette böyle bir klavye gördüm bunun tam modeli nedir (buda Aulanın ama model numarasını unuttum) https://vt.tiktok.com/ZSjhNwdeK/ -Aslında Asıl Sormak istediğim Aula F75 Klavyeye internetten bu üstündeki Kapaklardan/PBT'lerden adı artık her neyse alsam böyle yapabilirmiyim...
  4. KaptanMC

Bu Klavyenin Marka Modeli Nedir???

Sa beyler böyle bı klavye buldum Ajazz'ın yorumlarında gördüm ama ürün tükendi dediği için model dalan bir şey göremedim acaba bilen varsa söyleyebilirmi?
  5. KaptanMC

TKL Klavye önerir misiniz??

Herkese merhab Şimdi sorularım şu⬇️ -Beyler Etrafımda bir çok kişi TKL klavye öneriyor hiç kullanmadım sizce Nasıl? Yanlış anlamayın Numlock Tuslarını vs. Hiç kullanmıyorum zaten -En Merak ettiğim elim biraz Büyük acaba TKL klavye kullanırsam Sorun Olur mu Sizce? Yani TKL klavyelerin...
Geri