Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Klavye takas desteği (Luminkey VS Chilkey)

Elimde chilkey nd75 lp var custom klavye takas teklifi geldi üstüne 800tl istiyor fiyatlar degisken oldugu ićin mantıklı mı size sorayım dedim Luminkey 65 kasa+ anakart https://rationalkeys.com.tr/tr/luminkey65-65-layout-hot-swappable-custom-mekanik-klavye Switchlerde Aula leobog reaper linear...
  2. Akhiore

Yardım Fun 60 max baglandigi halde yazmiyor

Fun 60 klavyem var baglaniyorum y tusu sonuyor ama yine de yazmiyor Satmistim yeni alan kisi baglanamadi geri bana getirdi suan bende baglanamiyorum
  3. Akhiore

Epomaker Magcore 87 nasıl klavye

Chilkey ND75 LP klavyem var Epomaker Magcore 87 ile takas etsem nasıl sizce
  4. Akhiore

Yardım VARMILO Minilo75 HE Kullanan var mı?

Bu klavye nasıl sizce alınır mı https://www.gaming.gen.tr/urun/748764/varmilo-minilo75-he-siyah-75-gateron-magnetic-jade-pro-manyetik-switch-hall-effect-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye/?ref=akakce
  5. Akhiore

Nuphy Air96 V2 VS Chilkey ND75 LP

Bende Chilkey ND75 Var Nuphy Air96 V2 takas teklifi geldi mantıklımıdır değilmidir bilemedim sizlere de bir danışmak istedim Not: takas yapacağın kişi farklı şehirde nasıl olur bilemem yani görmeden almam gerekecek riskli gibi Aslında manyetik sw klavye istiyorum ama bu fiyat bandında adam...
  6. Akhiore

Logitech G pro x tkl rapid alınır mı? (Takasla)

Elimde yeni aldığım Chillkey ND 75 lp var takas teklifi olarak G pro x tkl rapid teklifi geldi sizce degerlendirmeli miyim 14 ekim 2025 te açmış sahibi kutusunu Fiyat ve mantık olarak soruyorum birazda ticari olarak mantıklı olur mu hangisi iyi fiyata gider vb. ikinci el piyasasında 5,6k arası...
  7. Akhiore

Epomaker RT80 Alınır mı?

Bu kalvyenin dokunmatik ekranı fln olması hoşuma gitti sizce alınır mı dynatab gibi bozulup durmaz degil mi. 2.el almayı düşünüyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/717433/epomaker-rt80-siyah-flamingo-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Bende olanlar : Chillkey ND75 LP, Dynatab...
  8. Akhiore

Kurnazlık(Dynatab 75x imhası)😶‍🌫️

Şimdi ben bu klavyeyi ilk aldigimda tuslari bozuk geldi ve imha etmemi istediler video ile ve yenisini gönderdiler ve şimdi yeni gelende bozuldu yazdım tr ye gönderim kapalı olduğu için tutarı geri gòndermeyi yada 40 dolar magaza kredisi verdiler onu kabul etmiyecem. Sizce ben öncekinin imha...
  9. Akhiore

Mana %75 manyetik sw klavye önerisi

%75 bir manyetik sw klavyeye ihtiyacım var başlıktaki iki ürün yada farklı bir ürün öneriniz var mı bütçe 3,4k arası şuan Fun60 Max kullanıyorum. Üstüne koyup şunu al derseniz arasında çok kalite farkıolan bir klavye varsa 6k ya kadar da zorlarım ama Mchose jet 75 VS Beast 75 Klavye benim...
  10. Akhiore

Öneri Arkadaşıma manyetik switch klavye önerisi

Arkadaşıma klavye alacağız ben manyetik switch alsın diyorum önerileriniz var mı bütçe 3k ses knobu olsun istiyor benim önerdigim ikisi bu ama daha fp bir model varsa diye sizlere de sormak istedim kablolu da olabilir...
  11. Akhiore

Kasım da my klavye indirimleri olur mu?

Bütçem 4,5k arası elimde şuan 3 tane klavye var 2 tanesini yada hepsini satıp sağlam bir %75 manyetik sw klavye almak istiyorum sizce satıp kasımı beklemeli miyim yoksa şuan mı almalıyım ve klavye önerilerinizi de beklerim kablosuz ve 8000hz olursa iyi olur ama çokta önemli degil Elimdeki...
  12. Akhiore

%75 Manyetik S. Kablosuz Klavye önerisi

4000,4500tl bütçe aralığında %75 manyetik switchli bir klavye önerebilir misiniz? Dynatab 75x ve Fun60 max i satıp almayı dusunuyorum. Duruma göre fiyatı artırabilirim Beast R75 Pro nasıldır keycapsler pek hosuma gitmedi
  13. Akhiore

Dac bulunan kalvye önerileriniz veya dac önerileriniz

kablolu kulak içi kulaklık kullanmak istiyorum fakat kablosu kasadan gelince rahatsiz oluyor bunun icin ya dac iceren bir klavye almak istiyorum yada masa ustune koyabilecegim bir dac cihazi önerileriniz var mı
  14. Akhiore

Ajazz AKP815 Dokunmatik ekranlı klavye 😲😲

https://www.atasoftbilisim.com/ajazz-akp815-75-dusuk-profilli-mekanik-klavye-led-dokunmatik-ekranli-programlanabilir-rgb-klavye-1 Böyle bir klavye varmış çok güzel değil mi ekran üste olsa daha iyi olur du bence malzeme kalitesi çok iyi durmuyor ama kötü de değil gibi videodaki linkte 6k ama...
  15. Akhiore

Fun 60 max ışıkları beyaz seçince mavi yanıyor normal mi

Fun 60 max ışıkları beyaz seçince mavi yanıyor normal mi yani beyaz yok gibi bazı renkler tam tutmuyor mor fln mavi oluyor
  16. Akhiore

Ankara Hotswap Socket satan var mı

Ekte ki hotswap soketten lazım ankarada yada internette bildiginiz satan yer var mı
  17. Akhiore

Yardım DynaTab 75X İmhası nasıl olmalı

Merhaba beyler klavyeyi almıştım geldi ama A ve enter tuşları çalışmıyor. İadesi maliyetli olacağı için yenisini gönderelim dediler fakat bendeki klavyenin imhasını videolu şekilde istiyorlar nasıl imha edebilirim yazık klavyeye lnaa içindeki kartı fln söküp imha etsem olur mu acaba [H3...
  18. Akhiore

EPOMAKER Wisteria Linear VS EPOMAKER X LEOBOG Sizce hangisi iyi

Elimde AulaF75 ve Dynatab75X var DynatabF75X te EPOMAKER Wisteria Linear switch var Aula F75 te ise EPOMAKER X LEOBOG switch sizce hangi switch iyi LEOBOG iyi ise aulaF75 ten Dynatab75X e transferine gerek var mı sizce İki klavyeden birini satacağım sizce hangisini satmalıyım Ana klavyem...
  19. Akhiore

Bu 3 klavyeden hangisi sizce Epomaker

aula ve f60 elimde var DynaTab 75X i yeni aldım sizce bunlardan hangisini satmalıyım hangisi en kalitelisi EPOMAKER DynaTab 75X (wisteria linear) Aula F75 Moonsgeek F60 Max
  20. Akhiore

Fun 60 max ayarları için yardım

Bunu buldum gezerken belki bana yardımcı olmayan başkalarına yardımcı olan bir video olur Fun 60 max aldım indirimlerdeyken ayarları biraz karışık ne iyidir değildir pek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim özellikle şu iki ayarda başka tavsiyeniz varsa onu da yaparım genelde apex...
Geri