Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Aula F75 Şarjını Göremiyorum. Klavyeyi Hala Öğrenemedim Yardım

FN + B ile 1 2 3... tuşları şarj seviyesini gösterirdi dolu olduğu yere kadar beyaz yanardı şuanda olmuyor. Esc yanındaki ışık yeride sürekli doluyor olarak gözükmekte. Dün akşamdan beri kablolu modda kullanıyorum. Şu klavyeyi hala çözemedim lütfen yardımcı olur musunuz.
  2. D

Yardım Aula F75 Yazılım Bağlayamam Ve Mikrofon Erişimi İstemesi

Klavyeyi pc ye bağladım kullanıyorum sıkıntı yok ama uygulamasını bağlayamıyorum uyku modu vs diyor. Fotoğraf bırakıyorum. Ayrıca mikrofona erişim istiyor ve erişim ver veya engelle demediğim sürece sesle ilgili olan işlevleri windows yapmıyor. Örnek youtube da şarkı açmıyor.
  3. D

ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch Alınır Mı? Geri Ödeme İle

Arkadaşlar yeni klavye ve hoparlör arıyorum. Klavye bunun 1033TL geri ödemesi olacak. Geri ödeme alınmasınıda düşünürsek 2656TL ye denk gelecek. Bu fiyatlarda var mıdır başka daha iyi önerileriniz. Varsa birde bluetooth hoparlör lazım şık güzel bir şey. Televizyonun önünde bilgisayar masasında...
  4. D

Öneri Yeni Klavye Ve Hoparlör Önerisi

Günlük ve oyun için klavyeye ihtiyacım var. Ses açma kısma müzik değiştirme durdurma gibi tuşlar olursa çok iyi olur. Yıllar bu özelliklere sahip klavye kullanıyorum çok alıştım. Masaüstü şık görünen televizyon ve bilgisayarda da kullancağım bir hoparlör lazım. Film dizi izliyorum televizyon...
  5. D

Öneri Çok Pahalı Olmayan Günlük Ve Oyun İçin Klavye Arıyorum

Hem oyun hem günlük kullanım için klavye arıyorum. Mümkünse ses açma kapama şarkı değiştirme tuşları benim için önemli çünkü sürekli şarkı dinliyorum oyun oynarken. Marka takıntılığım yok ama sağlam uzun yıllar götürmesi iyi olur. Bazen geceleri de oynuyorum çok aşırı ses yapmayan mekanik bir...
Geri