Arama sonuçları: *

1. n7cati

Çözüldü✓ Ajazz AK820 Pro Klavye Alınır Mı?

Sizce Alınır Mı? Ve Bu bütçede bu tarz başka bildiğiniz klavye varmı...
  2. n7cati

Çözüldü✓ Ofis İçin Wireless Klavye-Mouse Set Önerisi

Selam , max 650 tl olacak şekilde klavye-mouse set lazım ofis için kullanılacak , beyaz yada gri renk olursa iyi olur pilli ve ince olması lazım klavyenin.
  3. n7cati

Çözüldü✓ Max 600 tl klavye önerisi

Membran veya redswitch bir mekanik klavye önerir misiniz, en fazla 600 tl olsun
  4. n7cati

Klavyedeki yazma problemi

Arkadaşımın klavyesinde durduk yere bir problem çıktı , örneğin a tuşuna basıyor ''a yazıyor , ş tuşuna basınca ş harfini yazıyor oto geri siliniyor vs , bi anda olmuş . Bilgisi olan varmı ? fn+f11 gibi kombinasyonları denedik ama düzelmedi. 1703949534 Bilgisi olan yardımcı olabilir mi acil...
  5. n7cati

Yardım Gamakay MK61 Yazılım Sorunu

Selamlar banggood üzerinden mk61 aldım geldi fakat yazılımını kurdum rgb ayarını yapıyorum ama pcyi resleyince ayarlar gidiyor klavye üzerinden ayarladığım rgb ayarı ile açılıyor. Yazılımdaki ayar gidiyor ve her seferinde tekrardan yapmam gerekiyor bunu nasıl kaydediyoruz bilgisi olan varmı...
  6. n7cati

Yardım Gamakay MK61 HZ Değiştirme

Selamlar klavye bugün geldi fakat yazılımda hz değiştirmeyi bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
  7. n7cati

Öneri Bu Klavyelerden Hangisi Alınır?

Arkadaşıma max 800tl olacak şekilde klavye bakıyoruz , bunlar şuan listemizde , başka önerisi olan varmı...
  8. n7cati

Öneri Max 800 Tl Güzel Klavye Önerisi

F/P Bir Klavye Arıyorum lütfen rampage gamepower gibi dandik markaları önermeyin , %60 veya %65 olursa daha iyi olur olmazsada sorun değil önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler 1685811310 Güncel
  9. n7cati

Öneri Gateron Yellow VS Brown Switch

Merhabalar , 2-3 haftadır kafayı yemek üzereyim hangisini alsam diye düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim , bi video izliyorum sarının sesi çok çıkıyor bi video izliyorum brownun sesi daha çok gibi geliyor kafam çok karışık , alacağım klavye gamakay mk61 fakat çok kararsız kaldım. Şuanda...
  10. n7cati

Yardım Klavyede Ünlem Yapılmıyor

Selamlar , arkadaşımın pcsinde shift+1 yapınca ünlem işareti olmuyor , klavye dili türkçe windowsta , soru işareti vs herşeyi yapabiliyor ama ünlemi kesinlikle yapamıyor. Ayrıca 1 tuşunda bir problemde yok sadece ünlem yapamıyor bilgisi olan varmı? Komik gelmiş olabilir fakat ünlemi çok...
  11. n7cati

Öneri Gamakay MK61 VS SKYLOONG GK61

2 Haftadır %60 Klavye arıyorum bu ikiside güzel geldi , sizce hangisini almalıyım ? Aklıma daha çok yatan MK61 , Alırsam yellow veya brown switch alacağım...
  12. n7cati

Yardım Hangi Renk Switch Daha İyi?

Selamlar , alttaki linkteki klavyeyi satın alacağım fakat brown mu yoksa yellow switchmi alağıma karar veremedim , çok sesli olmasını istemiyorum hangisi daha iyidir hem hız hem ses olarak...
  13. n7cati

Çözüldü✓ Asus ROG RX Red FN Tuşu Sorunu

Selamlar bayadır kullandığım klavyede garip bir şey fark ettim , fne basılı tutunca del ve PgDn Tuşunun Rengi değişiyor ve End tuşunun ışığı gidiyor , görünce sinir oluyorum acaba bu bir sorunmu yoksa klavye ile alakalı birşeymi
  14. n7cati

Öneri %60 Beyaz Klavye Önerisi

Selamlar , %60 Beyaz Kaliteli Uzun Ömürlü Bir Klavye Arıyorum. Bu arada blue switch olmasın kesinlikle, illa red olmasınada gerek yok sessiz fakat sesi güzel olsun yeterli. Şuanda asus rog rx red kullanıyorum fakat mouse çarptığı için sinir olmaya başladım bu yüzden satıp %60 almaya karar...
  15. n7cati

Öneri %60 Beyaz Klavye Önerisi

Selamlar , %60 Beyaz Kaliteli Uzun Ömürlü Bir Klavye Arıyorum. Bu arada blue switch olmasın kesinlikle, illa red olmasınada gerek yok sessiz fakat sesi güzel olsun yeterli. Şuanda asus rog rx red kullanıyorum fakat mouse çarptığı için sinir olmaya başladım bu yüzden satıp %60 almaya karar...
  16. n7cati

Redragon K630 Dragonborn alınır mı??

Şuan ASUS Rog RX Red kullanıyorum fakat mouse ve mousepadim beyaz olduğu için klavyeyide değiştirme kararı aldım , gamakay veya royal kludge tarafındada önerileriniz varsa atabilirsiniz veya farklı önerileriniz varsa atabilirsiniz. https://www.amazon.com.tr/dp/B08YMZBY6H/ref=twister_B09HDN7H19?th=1
  17. n7cati

Çözüldü✓ Asus Rog RX Red Gizlilik modu çalışmıyor

Selamlar , alttaki linkteki klavyeyi kullanıyorum fakat artık f12 basınca gizlilik moduna geçmiyor , bu klavyeyi kullanan veya bilgisi olan varmı? Tuş çalışıyor bu arada sadece gizlilik modu çalışmıyor...
  18. n7cati

Yardım Klavyede f tuşlarının işlevini değiştirmek

Selam arkadaşlar , asus rog rx red rgb klavye kullanıyorum , f5 e basınca sayfayı yenilemek yerine müziği oynatıyor bunu nasıl değiştirebilirim ? Diğer tuşlarda aynı işlevleri farklı ben f5 e basınca yenilemesini istiyorum sayfayı vs
  19. n7cati

Öneri ASUS ROG Strix Scope RX RED 2000₺

Stok Yoktu Bayadır , Bir Kaç Olan Yer Var Ama Onlarda Çok Pahalıydı, GamingGene Stok Gelmiş Red Switch Klavye Arayanlar Bakabilir Bende Var Çok İyi Klavye ...
  20. n7cati

Öneri Gamakay K66 Nasıldır?

Selamlar arkadaşlar , aralık ayında asus rog strix rx red almıştım , henüz sistemim gelmediği için tüm ekipmanlar hala kutuda duruyor klavyede bir sorun yok ama ben beyaz klavyede almak istiyorum ve aralarında rgb olarak en hoşuma giden gamakay k66 sanırım , nasıl sizce alınır mı?? Link
Top Bottom