Arama sonuçları: *

1. gdburak

Asus Promotion Kampanyası olmuyor

Arkadaşlar scope 2 ve gladius 3 aimpoint için geri ödeme başvurusu yapacaktım.Geri ödeme talebinde bulunun ibaresine basıyorum ama hiçbir şey olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim
  2. gdburak

Asus geri ödeme kampanyası

Arkadaşlar hali hazırda asusun ekipmanını anlat kampanyası vardı 500 TL iade ediyorlar.Bugün yeniden bir geri ödeme çıktı...
  3. gdburak

4000 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Herkese merhabalar.3000-4000 TL arası bütçem var.3 tane klavye beğendim.Sizce hangisini almalıyım veya daha iyi bir öneriniz var mı?Asus seçmemin sebeplerinden biriside 500 TL iade ediyor Asus.Boyut benim için farketmiyor.Malzeme kalitesi ve Switch kalitesi benim için ön planda...
  4. gdburak

3500 TL klavye önerisi

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-scope-deluxe-kablolu-mekanik-rgb-oyuncu-klavyesi-nx-mekanik-aluminyum-kasa-bilek-destegi-aura-sync-fps-oyunlari-icin-gumus-wasd-tuslar-p-HBCV00000EXHCA?ftid=t8puxg2csf5dy3g8&magaza=Sukka%20Bukka&url_src=and-product-detail...
  5. gdburak

3000 TL KLAVYE ÖNERİSİ

Arkadaşlar 3000-3500 TL arası bütçem var.Ekipmanlarımın hepsi ROG olduğu için klavyeminde ROG olmasını istiyorum.Bu fiyata daha iyi klavye varsa önerebilirsiniz. Şu iki klavye arasında kaldım.Sizce hangisi? 1)...
Top Bottom