Arama sonuçları: *

1. uzayalkan

XPG yazılımı klavyemi görmüyor

XPG Summoner klavye aldım arkadaşlar fakat yazılımını kurdum ama lütfen desteklenen cihaz bağlayın yazıyor ve görmüyor klavyemi ne yapmam gerek ?
  2. uzayalkan

Çözüldü✓ Klavye-Kulaklık önerisi lazım

Arkadaşlar klavye ve kulaklık alacağım. Önerilere açığım kullandığınız veya düşündüğünüz önerileri verirseniz sevinirim. Çok abartı olmadan klavye fiyatı 2000'e kadar çıkabilir, kulaklık içinde aynısı geçerli ama kulaklık kablosuz arıyorum oyun için hepsi.
  3. uzayalkan

Öneri Hangi klavyeyi almalıyım ?

Arkadaşlar merhaba bir klavye almayı düşünüyorum, bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim uzun süre kullanacağım genelde oyun için olacak. Sizin önerileriniz var mıdır ? Mekanik klavye istiyorum switch rengi önemli değil uzun süre dayansın ve eli yormasın yeter. YD istemiyorum.
  4. uzayalkan

Öneri Klavye önerisine ihtiyacım var ?

Arkadaşlar merhaba klavyemi sattım ve yeni bir klavye lazım bana, bütçem 1000 TL. Tercihen mekanik daha iyi olur ama iyi bir mekanik hisli klavye de olur. Ek olarak Logi G203 membran klavye nasıldır ? O klavyede de 7 tuştan fazlasını görmeme durumu var mı membran olduğu için yoksa Logitech bunu...
  5. uzayalkan

Mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar çok bütçem yok, en fazla 800 ₺ civarında beni idare edebilecek bir klavye arıyorum, ve bazı klavyelerde %60 falan var bu yüzde muhabbeti ne oluyor ?
Top Bottom