uzayalkan 80+ Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 369 Reaksiyon skoru 80 5 Kasım 2023 #1 XPG Summoner klavye aldım arkadaşlar fakat yazılımını kurdum ama lütfen desteklenen cihaz bağlayın yazıyor ve görmüyor klavyemi ne yapmam gerek ?
XPG Summoner klavye aldım arkadaşlar fakat yazılımını kurdum ama lütfen desteklenen cihaz bağlayın yazıyor ve görmüyor klavyemi ne yapmam gerek ?
Johnny Cage Cezalı 80+ Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 201 Reaksiyon skoru 166 5 Kasım 2023 #2 switchlere göre özel sürücüler olan bir klavye aldığınız, aldığınızın switchine göre indirin
uzayalkan 80+ Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 369 Reaksiyon skoru 80 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Johnny Cage yazmış: switchlere göre özel sürücüler olan bir klavye aldığınız, aldığınızın switchine göre indirin Devamı için tıklayın... Valla öyle bir seçenek yok tek uygulama var onu kurdum işte XPG sitesinde prime denen bir uygulama. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 5 Kasım 2023 Klavyeyi kullanan birisi yazabilir mi
Johnny Cage yazmış: switchlere göre özel sürücüler olan bir klavye aldığınız, aldığınızın switchine göre indirin Devamı için tıklayın... Valla öyle bir seçenek yok tek uygulama var onu kurdum işte XPG sitesinde prime denen bir uygulama. Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 5 Kasım 2023 Klavyeyi kullanan birisi yazabilir mi